Uğraşacak bişey yok buna mecburlar biraz hakkınızı arayın buraya yazmanız önemli değil gidip patronunuza söyleyin işkura gidicem eğer siz başvurmuyorsanız diyin
Ayrıca yukarıda bir çok kişi yol göstermiş hepsine bir bahane sunmuşsunuz.Bu işin bahanesi falan yok ayrıca iş avukatlarının hiç biri sizden ücret talep etmiyor. Siz dava açmak isterseniz önce ara bulucuya gidilir. Tamamen ücretsizdir arabulucuya gitmek. Ara bulucuda anlaşamazsanız dava açılır ki avukat sizden yine bir ücret istemez. Ancak dava kazanılırsa bir yüzde talep ediyorlar.
Yani bu kadar korkmayın biraz girişken olun hakkınızı savunun he hakkınızı savunmayacaksanız buraya gelip bize dert yanmayın çünkü size en az 10 kişi yol göstermiş hepsine bir bahane bulup bilmiyorum etmiyorum kovdular beni diye sitem ediyorsunuz. böyle burda bize ağlayıp sızlamanız size maaş para veya iş getirmez.
Kusura bakmayın biraz sert yazmak zorunda hissettim kendimi çünkü kibar kibar söyleyince hiç bir şey yapmıyor evde oturuyorsunuz. Biraz harekete geçmeniz gerekiyor.