xign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu güzel kardeşim veriyorsunda ne işe yarıyor şifresi değiştirilmiş şeyin kime ne faydası var,bana bekle telafi edelim stok gelince diyorsun burada stok var konu aktiftir mesajı atıyorsun.Seni daha bu forumda tutmanın anlamı nedir ki ticaret puanından belli zaten sorunlu biri olduğun.
Edit:Ayrıca 2 hafta oldu dediği 27 mayısta almışım 4 haziranda da konuyu bildirmişim arkadaşa 2 gündür de beni oyalıyor.2 hafta önce aldım tabi Oktay kardeşim haklısın.

@Yeniceri; üstat konuyla ilgilenme durumunuz var mı lütfen bu arkadaş için şikayet başlığı açmaya lüzum bile duymuyorum zira.
güzel kardeşim bu hesaplar kırılıyor anladın mı? sen bu hesapları alıyorsun şifresini değiştirmiyorsun sorun zaten sende, değiştirsene! Birinden hesap alıyorsun şifrelerini değiştirmiyorsun sorun zaten sende.

ayrıca ticaret puanıma laf etmişsinde, son ticaret puanı veren arkadaş dolandırdı hepimizi profili silindi ben onun verdiği eksi tradeyi henüz sildirmedim, ondan öncekileride incelersen hepsi parasını aldı daha sonra + trade olarak verdi sen merak etme kimsenini parası üyeliği falan bende kalmaz )