https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...dagitiyor.html
Bu konumda ilgili şahsın wa.rez eklenti dağıtımı yaptığını yazmıştım. Konu bir kaç gündür karşılıklı açıklamalarla devam ederken mod konuyu kilitledi.
@Yeniceri; Arkadaşımız gerekli bilgileri yöneticimize göndermiş. Bir sorun varsa gerekli işlem uygulanır. Bu dağıtımdan herhangi bir kazanç elde etmediği için, uzaklaştırma cezası uygulamıyorum. Açılan konu da silindi. İyi çalışmalar.
Şimdi öyle bir noktada kesildi ki konu sanki iftira atmışım algısı oluştu. Tam da aşağıda ki yazıyı yazıyordum.
Not:
@Yeniceri; art niyetli davranmıştır gibi bir algı oluşmasın. Yani öyle bir yerde kilitlendi ki konu haklı iken haksız duruma düştüm. Kendisi ile alakası yok.
Böyle çamura yatılır ancak
@Erhan; konuya yeteri kadar açıklık getirdim. Biri size kalkıp 100 lira verse, siz kalkıp o kişiye senin banka hesabında kaç para var bana hesap bilgilerini göstereceksin diyebilir misin? sen kimsin bana hesap bilgileri soruyorsun.
Bu ne kadar abes bir sorudur. Ben bu konuyu hala nasıl uzatabiliyorsunuz anlam veremiyorum.Paylaştığım plugin ortada. Forumda 150 kişiye paylaştım. Bir kişi dönüp bu plugin ***** plugin demedi diyemez çünkü plugin orjinal.
Forumda kimsenin yapmadığını yapıp elimdeki plugini 30 sayfalık konuda 150 insanla paylaşıyorum, içlerinden ne olduğu bilmediğimiz cache hizmeti satan, pluginden dolayı işi etkilenecek olan biri çıkmış bana iftira atıyor.
Bu konuyu yorumlaması gereken kişi wordpress yazılımcısıdır. Bildiğiniz yazılımcı varsa açsın baksın plugini, plugin war ez çıkarsa gerekli yaptırımı alırsınız yok eğer değilse kimseyle wp rocket hesap bilgilerimi paylaşacak değilim. Hesap bilgilerimi paylaşayım da şikayet et tabi.
Plugin war ez çıkmazsa bu şahıs hakkında ne işlem yapacaksınz merak ediyorum
@Erhan;
Komedyen misin sen? Şaka mı bu?
Çok şükür 1 seneden fazla süredir forumda cache hizmeti veriyorum. Önce iş sonra ödeme mantığıyla beraber 100 den fazla iş yaptım. Para delisi birisi olsam parasını alır, günlerce bekletir sonra da yalap şalap bir iş teslim ederdim. Hiç bir üye ben kendisine bu işi verdim de beni şu kadar salladı, aldığım hizmetten memnun kalmadım, hiç bir etkisi olmadı gibi konularla gelmedi bana. Nadir de olsa bir takım sebeplerden dolayı başarısız olduğum işlerde ücret almadım. Hatta çoğu arkadaş site hızı iyi odluğu halde bana geliyor ve geri çeviriyorum site hızınız gayet iyi diye. Yönetim özel mesajlardan kontrol bile edebilir. Her şey para değil anlayacağın. Yiyeceğim ekmek varsa yerim.
Sana banka hesabının görüntüsünü at demedik. Satın aldığına dair dekont göster dedik. Hadi kendin alırsın dağıtırsın ona bir şey demem. Aslında dağıtmak da suç ama hadi neyse. Mesele insanları kandırman. Eğer lisanslı ve satın aldığın eklentiyse 3.5.5.1 sürümünü indirebilirsin. Niye 3.5.2 sürümünü dağıtıyorsun. Bu demek oluyor ki eklentiyi satın almadın başka yerden aldın.
Hem kalkıyorsun bedava dağıtıyorum diyorsun hemde hesap bilgilerini paylaşayım şikayet et diyorsun. Sence bu çelişki değil mi?
Buyrun nette nulled bu şekilde gösterilmiş
Madem lisanslı neden true yazıyor madem lisanslı lisans bölümü neden boş madem lisanslı hesabınızda hangi domain vasıtasıyla aldınız açıklayınız. Ben kanıtladım sizde bana yalancı olduğumu kanıtlayın.
Arkadaşın da dediği gibi neden dosyalarda oynuyorsun? Orjinal dosyalarda licence 123.php dosyası yok. Ama senin dağıttığında var.
hocam iyi niyetine cevabım yok lakin kendisinin verdiği dosya he eski hem yasal değil cidden bu eklentiyi kuran insanların hepsi biranda hacklense arkadaş vebalini nasıl kaldıracak.
Sahte lisans dosyası dahi var ve lisans bölümü boş lisans bilgileri girilmeden site caxheyi kabul ediyor. Sizce bu etik mi?Siz bir ücretsiz eklenti kuruyorsunuz. Ve siteniz ilk 4 ay sorunsuz ve istediğiniz verim var Ve yükseldiğin an işte yandığınız andır. Durumu bilen bazı beleş yayanlar ilk içine link atar sonra o siteyi elinden alırlar hocam en son siteniz spama düşer kaldıki rocket cache wp-confige erişebiliyor. Ve wp-config bilgileriniz direk o adama geçer.
Dediğiniz katılıyorum. Sadece wp-config.php de değil .htaccess kodlarına dahi müdahale edebiliyor eklenti. Oraya eklenecek herhangi bir kod istenmeyen sonuçlara neden olabilir.
Bu kendini " yararli" sanan war*zciyi niye hala bu forumda bilmiyorum.
Hadi diyelim ki lisansi var. Lisansi olsa bile o urunu ucretli/ucretsiz dagitamaz. Lisans sartlarinda bu apacik belirtilmistir. Kac defaha daha bunu belirtecegiz

.
Sayisiz kere sikayet ettik, sayisiz konusu ya kilinlendi ya silindi. Ama hala forumda kendisi!!
@Coskun; ,
@Erhan; ,
@Yeniceri; veya diger modlar, lutfen bahsi gecen kisi icin geregini yapin. R10 iyice kanunsuzluk ortamina dondu son zamanlarda. Birileri gelir elementor'u satiyor, biri gelir envato urunleri satiyor, biri gelir bunu satiyor...
Çok haklısın hocam. Bir eklentiyi satın alıp hizmet vermek başka bir şey, o eklentiyi sağa sola ücretsiz dağıtmak başka bir şey. Ben eklenti sahibine mail bile attım geçmiş zamanlarda konu ile alakalı. Ben eklenti dosyasını tekrar satmıyorum yada bedava dağıtmıyorum. Adamlar benim hizmet verdiğimi biliyor. Ayrıca görmüyor mu kaç site olduğunu hesapta? Yasak olsa çoktan uçurmuşlardı beni.
Sizin gibiler cok son zamanlarda, karistirmis olabilirim, insanlik hali.
Olabilirsin veya olmayabilirsin, cok az onemi var,
https://www.r10.net/off-topic/238551...gitiyorum.html Bu konuda UCRETSIZ de OLSA yaptiginiz sey HIRSIZLIKTIR !!!
Kimsenin urununu dagitma veya satma hakkiniz yoktur. Bu haklar lisan kurallarinda belirtilmistir.
Niyetiniz iyi de olabilir, niyet okuma benim isim degildir. Ama bu yaptiginiz SUCtur. Ve hala buna direnmeniz ise daha fazla camura batmaya benzer .
Umarim r10 bunun gibi suclara izin vermezdir.
Ciddi söylüyorum. Eğer dağıtılan eklenti orjinal olsa, kendisi alıp dağıtsa yine ağzımı açmayacağım emin olun. Ama üzerinde oynama yapılmış. Lisans tarihi atlatılmaya çalışılmış. Ve birde diyor ki ömür boyu güncelleme alacaksınız. Ömür boyu güncelleme alması imkansız. Her sene ödersin lisans bedelini alırsın güncellemeni. Aslında böyle söylemesi eklentiden bi haber olduğunu kanıtı.
Kesinlikle modların yada yönetimin kararını sorgulamak hakkım değil. Ama
@Yeniceri; hocamızın dediğine katılmıyorum. Eklenti bir yabancının değil de bu forumda üyeliği olmayan yada kendisine ulaşılamayan bir Türk'ün olsaydı yine de ticari kazanç elde etmemiş cezaya gerek yok denir miydi? Bence denmezdi. Önemli olan ticari kazanç elde edip etmemek değil. Önemli olan insanların kandırılması.
Adamın elinde ki eklenti geçmiş sürüme ait. Ayrıca kendisi konu da ömür boyu update edilebileceğini söylüyor. Ha keza her şeyi geçtim. Kendisi tamamen iyi niyetle de olsa eklentiyi bir yerden bulup paylaşmış olsa, bu eklenti wp-config ve .htaccess dosyalarına müdahale ediyor. Yarın öbür gün birilerinin sitelerine sızılsa hesabını kim verecek? Yine neden orjinal olduğunun üstüne basa basa söyleniyor da orjinal dosyaların kodlarına müdahale ediliyor? Madem öyle orjinal dosyasını gönder. Niye tarihini 2070 yılına kadar uzatıyorsun? Sınırsız paketi de alsanız kesinlikle 365 günden fazla süre göster(e)mez.
Ekran görüntüsü yolladıysa hesabın kendisine ait olduğuna dair onu bende yaparım. Bir mod girsin team ile hesabını moda göstersin. Ha modlar istiyorsa ben kendi hesabımı da gösteririm hiç sıkıntı değil.
Bu konuyu tekrar bir şikayet konusu açmamak adına buraya açma gereği hissettim. Konu öyle bir yerde kesildi ki sanki ilgili şahsa iftira atmışım gibi oldu.
Derdim şahsa ceza verilmesi, forumdan uzaklaştırılması vs değil. Ben şimdiden o eklentiyi kullanan arkadaşları ileride yaşanabilecek sorunlar için uyarıyorum. Umarım bu durumdan dolayı kimsenin başı ağrımaz.