growish adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kursu ben de almıştım ama buraya kadar gelmedim, takip.
Kurs çok iyi ama bazı yerlerde hiç anlatamıyor kendi araştırmalarım sonucu çoğu şeyi oradan öğrendim ama güzel kurs fakat bu sıfırdan kıısım yeri videoyu 10 fps izliyoruz görüntü kalitesi yok yazdığı şeyler okunmuyor eğer bu kursu alacak arkadaşlar varsa çift ekranla daha iyi olacaktır

WebHizmetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sizi rahatsız edeceğim ama kusura bakmayın bu kursu almayı çok düşündüm fakat olumsuz yorumlar gördüm sizce almalı mıyım ?
ben de sonradan gördüm olumsuz yorumları ama onlar araştırmayan kişiler araştırınca herşey bulunuyor ve benim r10 hesabım yoktu 30 dk önce ama artık var sorunlarım olursa konu açarak destek alabiliriz o konudan şanslıyız evet alın eğitimi 30. gün olmadan bitirin iade edin zaten udemy herkese 20 tl indirim kodu veriyor ödeyeceğiniz tutar 8 tl ben 28 tl almıştım o zaman indirim kodu yoktu neyse iade edin sonra https://www.udemy.com/course/php-egitim-seti/ bu eğitimi alın (Tayfun Erbilen) sonra bootstrap eğitimi alarak işi bitirebilirsiniz bu saatten sonra iş sizde gelişmek veya gelişmemek