kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yorumunuz için teşekkür ediyorum ancak benim hesabım gizli, takipçilerimin anasayfasından bahsediyorum

Yani Instagram sizin hesaplar arası geçiş yaptığınızı biliyor derken ben bu beğeni ve kaydetme işini yapmalı mıyım? Yapmamalı mıyım?
Keşfetle alakalı cevaplar gelince keşfetle alakalı bir şey soruyorsunuz sandım, pardon
Instagram sizin hesaplar arası geçiş yaparak o işlemleri yaptığınızı biliyor, bu durumda yapmanızın bir manası yok tabii ki, dolayısıyla yapmayın.
Takipçilerinizin anasayfasındaki durum ise algoritma ile alakalı, sizle sık şekilde etkileşime geçmeyen birinin anasayfasında öne çıkmanız daha zor.
Eskisi gibi kronolojik zaman tüneli olmadığı için etkileşimlerinizi arttırmaktan ve sadık takipçiler yaratmaktan başka şansınız yok.
Yalnız okuduğum yabancı bir makalede Instagram'ın ürün geliştirme yöneticisi yeni sisteme rağmen en son paylaşılan gönderilerin üste çıkma ihtimalinin fazla olduğundan bahsediyordu.
Bu durumda sık sık yeni gönderi paylaşarak durumu test edebilir ve belki problemi giderebilirsiniz.
Tabii bol bol yeni gönderi paylaşıcam derken içerik kalitenizi bozmayın, aksi halde bir yerden alıp diğerine vermek gibi olur.
Sevgiler.