Burda yolda yürüyorsun, garip garip tipler cins cins bakıyorlar. Herkes gergin, sinirli. Kardeşim tatile geliyorum ben, seni mi cekecem.
O bodrumun takscileri ve esnafı nedir ya.. Gercekten rezalet...Caddede bikinili bir kız yürüse herkes deli gibi keser.
Gümbete giden var mı aranızda ? Clublerde sürekli kavga cıkıyor, hem de bıcaklı.
Yunanistanda herkes rahat relax.
Avrupalı Turist akıllı, kimseyi zorla hotelde tutamazsın.
Hotelden cıkınca onları öpecekler, bunu bildikleri için ekosistemden cıkmıyorlar. Eğer dışarda kalite ve hizmet görse direk cıkar gezer. Zorla tutamazsın.
Ins zincir restorantlar daha da genişler de bizi esnaflardan kurtarır...Döner vs şeylerde de mahkum olmamız laızm. Kuruyemişte makbul geldi sanırım oralara. Koctaş, bim vs onlar da iyi iş cıkarıyor.
İnş hediyelik eşyalarda da bi zincir cıkar da adil düzgün hizmet verir.
Hocam sizi anlıyorum buna bir sözüm yok. Açıkçası bodrumda tatil yapma fikri kötü bir tercih olmuş. Çok param olsa da ülkemizde en son tercih edeceğim tatil bölgesi bodrum olur. Tamamen medyamız tarafından pohpohlanmış bir yer. Yine de belirtmek isterim taksici, esnafın kötü olması hotel sahiplerinin de haklı olduğunu göstermiyor. Onlar da taksicinin esnafın bu hale gelmesinde bir numaralı faktör. Hepsi birbiriyle bağlantılı yani