Burda yolda yürüyorsun, garip garip tipler cins cins bakıyorlar. Herkes gergin, sinirli. Kardeşim tatile geliyorum ben, seni mi cekecem.

O bodrumun takscileri ve esnafı nedir ya.. Gercekten rezalet...Caddede bikinili bir kız yürüse herkes deli gibi keser.

Gümbete giden var mı aranızda ? Clublerde sürekli kavga cıkıyor, hem de bıcaklı.

Yunanistanda herkes rahat relax.

DemirayBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bodrum esnafında var terbiyesizlik buna bende şahit oldum. Benim bahsettiğim bölgeler daha çok hoteller bölgesi olan Antalya civarları için geçerli. Belki de hotel sahipleri tüm pastayı kendilerine aldıkları için adamlar az sayıda turisti görebildikleri için bu kadar yüksek fiyattan iş yaptıklarını düşünmelisiniz. Bu eko sistemdir. Bir pasta % diliminden hesaplanınca 100 birim paranın 80 birimini 1 kişi alıyorsa geriye kalan 80 kişi de sezonu geçirebilmek için pahalı sunuyor haliyle. Savunduğunuz sistem aslında sizin bu muameleyi görmenize neden oluyor.
Avrupalı Turist akıllı, kimseyi zorla hotelde tutamazsın.

Hotelden cıkınca onları öpecekler, bunu bildikleri için ekosistemden cıkmıyorlar. Eğer dışarda kalite ve hizmet görse direk cıkar gezer. Zorla tutamazsın.

Ins zincir restorantlar daha da genişler de bizi esnaflardan kurtarır...Döner vs şeylerde de mahkum olmamız laızm. Kuruyemişte makbul geldi sanırım oralara. Koctaş, bim vs onlar da iyi iş cıkarıyor.

İnş hediyelik eşyalarda da bi zincir cıkar da adil düzgün hizmet verir.