AlperenGC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargo alıcıya ait. Ürün başı 15 TL Net Kar Kalıyor , Yıllık vergiden de muafım. Siz benim ayda ne kadar satacağımı neden ve nasıl hesapladınız orasını anlamadım :/ müşterilerim ürünlerin çıkmasını bekliyor. Belki haftada belki günde 100 t-shirt satacağım orası bilinmez. Ben ayda 100 tane satsam şöyle olacak diye bu yola çıkmadım da sizin yazmanız biraz garip olmuş. Ayrıca bakarız eğer karımız olmuyor fiyatı yukarı çekeriz.

Hevesini kırmak istemem keşke haftalık 200 tişört çıksan müşterilerine mal yetiştiremesende yanına çalışacak birilerini alıp ekmek yedirsen.vergiden bile muah olsan kargoda alıcıya ait olsa yine bir asgari etmiyor. Buna göre hareket etmeni tavsiye ederim senın yaşından aynı hevesle aynı işlere girdim ordan tahmın edebiliyorum şuan ki hırsını. İstediğin kadar büyük kitlen olsun milyonlar ayaklarının altında olsun ama satış pazarlaman yoksa ben o ürünü bu yüzden bu satıcıdan almalıyım müşteriye dedirtemezsen benım yaptığım hesabı bıle yakalayamazsın.İnşallah hesabın gibi olur inşallah insanlar ben bu yüzden almalıyım bu ürünü der de o denli satışlar yaparsın ve bu firma r10 dan çıktı diye seviniriz bir gün. yolun açık olsun başarılar dilerim