Merhabalar kardeşim yazacaklarımı hevesın kırılsın diye yazmıyorum sadece görüp geçirmiş ve ufak bir hesap yapmış birisi olarak yazıyorum. 35 liraya maal ettiğin tişörtü 55 liraya satacağını belirtiyorsun ve kaar marjın 20 lira yanlış anlamadıysam bunun içerisinde min 10 tl kargon var kaarın 10 tl 55l Tl nin %8 devletin 5,6 Tl kaldı. Aylık 150 tişört satsan yıllık 1800 tişört yapar 5,6 kaarın vardı bir yıl boyunca 10 k net kaarın var. Yıl sonu devlet kaarından da vergi bıçıp alıcak net rakamı hatırlamıyorum ama 9 civarı olsun. 9000/12 : 750 bunun içerisinde daha olası durumları saymıyorum iadeler gelecek tişörtte sorun olacak adworse yüklenmen gerekecek. 750 den 250 daha silmen gerekecek aylık olası durumlar olacak çünkü o kadar uğraşa kazancın 500 tl olacak. Tabi 150 tişört satabilirsen şimdiden başarılar dilerim..
Kargo alıcıya ait. Ürün başı 15 TL Net Kar Kalıyor , Yıllık vergiden de muafım. Siz benim ayda ne kadar satacağımı neden ve nasıl hesapladınız orasını anlamadım :/ müşterilerim ürünlerin çıkmasını bekliyor. Belki haftada belki günde 100 t-shirt satacağım orası bilinmez. Ben ayda 100 tane satsam şöyle olacak diye bu yola çıkmadım da sizin yazmanız biraz garip olmuş. Ayrıca bakarız eğer karımız olmuyor fiyatı yukarı çekeriz.