davB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Durum böyleyse tabi ki - trade verebilirsiniz, karşılık olarak oda size - trade verebilir ama elinizde ki kanıtlarla yetkili kişilere yazarsanız size verdiği - trade silinecektir sizin ona verdiğiniz duracaktır diye düşünüyorum. Eğer yanlışım varsa bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi çünkü bilgim yok bu konuda sadece fikir yürüttüm.
Evet doğrudur konuda sormuşum ama bu konuya çok fazla hakimim ben - trade veririm arkadaşımızda verir fakat benimkisi kalıcı olacaktır

GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.

İş yoğunluğu varsa insanları kandırmamak lazım, ücretsiz rapor için bile tahmini dönüş süresini söylüyorum, normal iş için 4 güne kadar uzayabilir diyorum, iyi ki de öyle yapıyormusum.
Bakalım hocam bana sanki biraz hava civaya para verdik gibime geldi

TheOrder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
indirim yaptı diye yüzüne vurması biraz abes olmuş. Sonuçta indirimle almış olsan da para karşılığı hizmet almış oluyorsun. Bende backlink paketi aldım buradan. Arkadaşa sadece hocam nasılsın keyifler nasıl diye yazdım 15 gün içinde 1-2 kere işini iyi yapan birisine denk gelirseniz verdiği süreyi bekleyin. Ben öyle yaptım. Şuan google güncellemesinden mi yoksa backlinkten mi hitim artıyor bilmiyorum ama %100 oranında bir hit artışı sağladım. ikisininde etkisi birden olsa arşa çıkacam sanırım
İnşallah ben yanılırım da arkadaşımıza pozitif trade veririm