ysnozverdesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle başarılar. Fakat şöyle bir durum var. Oyunculara koltuk ekipman giysi desteğini büyük teknoloji şirketleri veriyor. Ve bu konu da bir arayış içinde olacaklarını düşünmüyorum. Oyuncuların oyun tshirtleri alması muhtemel. Bunu da oyun şirketleri ile sıkıntı yaşayacağını düşündüğüm içni tavsiye etmiyorum. Sen yurtdışı diyorsun ama Lisans olayı var. Markalardan alınan izinler var. El altından satılabilir. Ülkemiz bunun başını çekiyor Ama bu oyun görselleriyle tshirt satışı yapman sana sıkıntılar çıkartabilir. Siten hakkında bir bilgi göremedim. Sitene bakmak isterdik açıkçası. Tshirt için ise 50 55 tl gerçekten alınacak bir rakam değil. Kısaca başlangıçta satış kitlesi sınırlı olduğu için -fiyat olarakta, kitle olarakta- zorluk yaşanılabilir. Ama dediğim gibi Başarılar dilerim Allah bol kazançlar versin. Benim görüşüm bunlar.
Hayır oyuncu dediğim profosyonel oyuncu değil.Bilgisayar oyun fanları var o kitleye pazarlayacağız. tişört fiyatı önemli değil ben onu 70’den bile satarım burda önemli olan şu onlar gelip benden almayacak ben onlara satacağım. Yoksa apple 15 binden satıyor alan alıyor. Her ürünün bir alıcısı vardır. Şu anda yaptığım diğer işler de öyle, yurtışında 30 dolardan sattığım ürünün aynısını 15’den Benden az satıyorlar.