Konu
Spor Salonuna giderek kilo verilir mi ?
06-06-2020, 12:00:34
sosyocell
Ekmeği, şekeri tüm beyazları kestim denilebilir. Sabahları aç karnına ılık su içiyorum kahvaltıdan önce. Kahvaltıda karpuz peynir yiyorum... Öğlen de 1 kase corba, akşama domates biber bol bol yiyorum. Tabiki de protein almaya dikkat ediyorum tavuğu, eti sınırsız yiyorum.
Spor salonlarına henüz güvenemediğim için malum virüs yüzüne saat 18:00 gibi yürüyüşe çıkıyorum, bir gün durunca bir gün 6.5 km felan yürüyorum tempolu şekilde. Supplement olarak LKarnitin(Yağ yakıcı supplement) kullanıyorum gerçekten etkisi var. Kardiyo başlamadan 30 dakika önce alıyorum.
Yürüyüşten geldikten sonra okkalı sade bir türk kahvesi içiyorum. (Türk kahvesi yağ yakımına yardımcı olduğu söyleniyor.) Ha bu arada günlük 3 Litre su içiyorum özellikle suyu sabah vakitleri tüketmemiz öneriliyor. Böbrekler sabah saatlerinde daha iyi çalışıyormuş. Çay olarak da yeşil çay kullanıyorum metabolizmayı hızlandırdığı söyleniyor. Yakında ödem attıracak detokslara başlayacağım umarım karnatina günlerini atabiliriz vücutlarımızdan ve zihnimizden.
Benim bu yaptıklarım kesinlikle bir doktor tavsiyesi vesayre değil. Yani sana önermek için al bunu yap kardeş diye yazmıyorum buraya, kesinlikle sağlıksız olabilir. Kendime motivasyon olsun diye yazdım. Umarım sağlıklı bir şekilde istediğin vücuduna kavuşursun.