Ben spor salonuna yasaklardan önce 3 ay düzenli şekilde gittim şuan tekrar başladım. 24 kilo verdim hızlı ve sağlıksız diyebilirainiz ancak kilo fazlalığına orantılı ve sürekliliğe disipline doğru orantılı. Spor salonunda mutlaka kilo verilir ama spordan önce ekmek arası döner yiyip gitmek asla olmaz 🙂. Şakası bi yana disipli düzenli bi şekilde gidecekseniz çok faydasını görürsünüz. Aynı orantıda rejim yapılması kesinlikle gerekli. Ben L-carnitine, Bcaa ve arginine takviyeleri kullanıyorum kas yorgunluğu ve et kesilmesi gibi sorunlardan çok etkilenmemek için. Doğal olarak koronada 4 kilo geri aldım nasipse 1 2 haftaya veririm.
Tavsiyem 10-15 kilo fazlası olan arkadaşlar düzenli spor ve rejim ile herhangi bir takviye almadan rahatlıkla verebilir ancak minumum 3 max 5 ayda verebilirsiniz. Her vücut farklı olsada 3 aşşağı 5 yukarı böyle olur. Önce psikolojinizi hazırlayıj odaklanın ben bunu yapacağım hedefim bu diyin vr başlayın. Haftada bir abartmamak kaydıylada mutlaka kendinizi gıda olarak ödüllendirin yoksa çabuk sıkılabilirsiniz. 😂
Mobildeyim yazım hatası var ise kusura bakmayın.