Hocam zannedersem Vodafone'nun bayilik / alt bayiliğini yapan bir firmaya ait. Firma sahibi vodafone bayisi, satış / reklam amaçlı site kurup, bunun üzerinden vodafone ait olan ürünleri kendi markasıyla pazarlamaya çalışıyor. Bu iş o kadar ciddiye bindi ki bayiler kota tutturabilmek için instagramdan pintereste kadar heryerde paylaşım yapıyorlar satış yapabilmek için. Kimlik bilgi hak getire tabi. Sınırsız internet kısımına gelirsek, turkcellin superbox muhabbeti Vodafone kanalına geleli takribi 2 sene kadar oluyor, son dönemlerde Vodafone'nun türkiyeden çıkış yapacağına dair duyumlar vardı piyasada. Türkiye piyasasında fazlasıyla kar ettiklerini düşünüyorum ama, şuan ekonomi ve ülke şartları göz önünde bulundurulunca vodafone satın alacak bir firma ben göremiyorum şahsen. Virgin mobile bir ara gireceğim alabilirim vs. dedi ama lafta kaldı anlaşılan. Sitedeki açıklama kısmına baktığıma göre Vodafone superbox ve diğer tüm hizmetlerini aynı Türk telekom gibi kiralamaya başlamış gibi duruyor ne kadar doğru bilemem tabi. Yani uzun lafın kısası vodafone alt yapısını kullanıyor, bu tarz yerlerden ziyade gidip bayiden almanızın daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Tabi bunu yaparken bu sitede yer alan paketlerle bayilerdekini de karşılaştırın. Ayrıca son dönemdeki haberlere bakacak olursak anlaşılan Vodafone Türkiyeden yakın gelecekte çıkacak gibi duruyor. Eğer dediğim gibi ISS kiralamaya başlamışsa Yeni Zellandada yaptıkları gibi isim haklarını devredip franchise konuma geçebilir herkesin bilgisine sunulur