Hocam Tr den kabul etmediğini bilmiyordum 2 amiral gemisi hesabım geçen yıl Yurt dışından açıldı yeğenimin açtı oradan yönetiliyor reklam vs, biz içerik ksımını hallediyoruz içerikleri yeğenime gönderiyorum oradan giriş yapılıyor .
@sarp; hocam trden kart kabul etmiyormuş. payoner hesabıma da ulaşamadım ben onunla deneyecektim . siz ödemeyi nasıl yapıyorsunuz reklam verirken?
Yeri gelmişken unuttuğum önemli bir ip ucunu da anlatayım, hatırlattığınız için teşekkür ederim.
Pinterest 2018 yılında resim pixel konusunda algoritmasında iyileştirmeye yöneldi ve en önem verdiği değer olarak Aspect Ratio 2:3 olarak beyan etti. Aspect Ratio hakkında internetten bilgiler alabilirsiniz 2:3 AR olarak en temel ölçüleri vereyim.
600x900 ( Artık çok tercih etmiyor )
1000x1500 (kullandığım ölçüdür )
1200x1800 (kullandığım ölçüdür )
2000x3000 ( Dedicated üzerinden yürüyen hesaplarda kullandığım ölçüdür )
Sitelerinizde bu boyutta resim kullanıyorsanız hostinginizin yeterli ve hızlı olması önemlidir. Smush it eklentisi ile resimleri sıkıştırıp Cache kullanarak devam etmenizi öneririm.
Dünyadaki pinterest kullanıcıları için pinterest '' Resimli Arama Motoru '' dur, yani kullanıcı olaya böyle bakıyor, bu yüzden konularınız da ne kadar çok resim varsa o kadar iyi sonuç alırsınız.
Aynı başlıkla pinlenen 50 resim hesabı sıkıntıya sokmaz ama aynı resimleri farklı başlıklarla yeniden atarsanız hesabınızla vedalaşmanız yakındır.
-Yaptığım araştırmalara göre 2:3 boyutlu fotoğrafları Pinterestin daha çok sevdiğini okudum. Hazırladığım fotoğraflar bu ebata göre 1000*1500 ebatlarındaydı.