Yeri gelmişken şu soruyu da soralım; anahtar kelime planlayıcıdaki aranma hacimleri ne kadar doğru? Xxx anahtar kelimesinin aranma hacmi Google'da aylık 2900 yazıyorken, diğer paralı seo araçlarında aylık 500-600 aranma yazıyor. Ben buradan şunu anlıyorum; demek ki Google daha fazla Adwords satışı yapmak için aranma hacimlerini yüksek gösteriyor. Sizce de öyle değil mi?
Ne anahtarı kaldı nede karakter sayısı her moku denedik, eski sistemi kaldırdılar, yeni sistem maymun gibiler..Dediğim üzere, yapılan sistem sadece kullanıcları için küfür edip kapatmaya yarıyor.Ben bilmiyorum, işini götüren vardır mutlaka da, bu kadar uğraş inan olun, amele olarak çalışsam yormaz..
Benim sorduğum soruyu haber sitesi bana soruyor

Pandemi sonuclari aciklandi mi? Ne zaman aciklanacak nasil aciklanacak nerden aciklanacak kim aciklayacak ... diye devam ediyor Allah belalalrini versin doymadilar.
aynen öyle..
Bak demin bir haber yayınlamışlar.. linkide atayım..bir oku, aynı kelimeler bozuk plak gibi. arada reklam..nemiş, seo...nese küfür etmeden son yazayım..
https://www.google.com.tr/search?q=1...hrome&ie=UTF-8