Geçen sene spor sayfam vardı. Bahsettiğin gibi bir işe giriştim hocam. Bir baskıcı ile anlaştım, ben tişört tasarımını yapıp siparişleri alıyordum, baskıcı baskıyı yayıp kargoluyordu. Satış fiyatından masraflar + kendi karını alıyordu. Nereden baksanız tişört başı 50TL masraf oluyor, kumaşı, baskısı, kargosu, hizmeti. Birde toplu baskı olmadığı içinde fiyat artıyor. Örneğin siz 1000 adet sipariş verseniz 35'e gelecek ürün size tek tek siparişte 50 oluyor. Türkiye şartlarında en kötü 60-70TL'ye ürünü satmalısınız ki kar edesiniz. 200bin üstünde takipçim mevcuttu. Bu fiyatlarla çok fazla ilgi alaka göremedim hocam. Kısa sürede iptal ettim.
Çoğu baskı işini yapan firma böyle bir çalışmayı kabul etmeyecektir. Kabul edenlerde payını alacaktır. Sayfanız tasarımlarını gerçekten istiyormu. Ben bunu yaşadım, bir tasarım paylaşırdım, yorumlarda "çok güzel bunu nerden bas satın alalım" yazanlar olurdu. Satmaya başlayınca kimse böyle yorumlar yapmamaya başladı

Adet başı masrafın ne olacak, kaça satabileceksin, ürünlerine istek olacakmı. Bu soruları gözden geçirmeni öneririm. Zor ama mutlaka dene. En azından zararın olmayacak. Ben maddi olarak bir zarar etmedim.
Hocam gerçekten bu tarz fikir edinmek için ben de konuyu aşmıştım. Çok teşekkür ederim

Belki bu tarz çalışan üreticiler vardır diye merak etmiştim.
Merhaba
Kısa bir süre içerisinde kişiye özel baskı yapabileceğiz
Basic sade baskısız tişört ler için şuan yardımcı olabilirim
Baskı içinde kısa bir süre içerisinde başlıyacağım koronadan dolayı gecikme yaşadım
Çok teşekkürler. Şuan sadece basılı ürünlerle ile ilgileniyorum. Faliyete geçtiğiniz anda teklifleri bekliyorum