angaralisergio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kimse adında reklam olan bir yere tıklamaz, bunun için para da ödemez. ajans gibi bir şey yapacaksanız yani atıyorum bilboardlardan tutun bir çok sosyal mecraya kadar her yere ulaşımı saglayıp firmalar için rehber niteligi taşırım veya örnekte verilen gibi x şehirdeki her firmanın telefon numarasına kadar kayıt altına alıp paylaşırım falan derseniz belki bir iş yapar ama aksi halde oraya üye çekmek inanılmaz zor olacaktır.
Onemli olan tık alip adsense kasmak degil. Ben adsense e basvurmuycam bilr. Atiyorum mahalledeki donerci bilal bi sitede reklami olmasini, telefon numarasi resimleri felan olmasini istiyor. Bu site nedir, ise yarar mi ... vs bilgi sahibi zaten degil. Ben adama reklam.... net sitesinde bilgiletini resimlerini yukledim dedigimde dünyalar onun oluyor. O sebeple kucuk esnafa yoneliyorim. Senede bir kere 100 lira vermek de zoruna gitmiyor. Bunu bizzat bu isi yapan firmalardan ogrendim. Esnafa "bize 2 musteri getirirseniz sizin reklaminiz %50 indirimli dedigimde zaten hemen komsu esnaflara da yönlendiriyor.