Namebirght-ta taksit.org domainim var ve bunu godaddye koymak istiyorum kilit süresi v.s konuşarak hallediliyorsa denemek isterim. Ancak godaddye üzerinden ben bu işlemi yapamadım tarif edermisiniz rica etsem ( açık arttırma üyeliğim var.)
önce açık arttırma üyelik paketi var onu alacaksın ben 2 yıllık aldım 70 TL sanırım sonra dilediğin kadar koyuyorsun.
https://tr.godaddy.com/auctions/doma...tions?ci=14919 burdan paketi alıyorsun daha sonra açık arttırmalar sayfasına geliyorsun oradan satış listesine tıkla ve alan adı listeleye tıkla seni yönlendirecek. Premium liste yapamazsın sadece godaddy de olan alan adları açık arttırma oluyor. Formu dollduruyorsun yayınlıyorsun.
Alan adının sana ait olduğunu kanıtlaman için bir kod veriyor o kod sana özel her alan adı için sabit ayarlar sayfasından her zaman ulaşırsın.
o kodu alıp namebright hesabından alan adına gidiyorsun DNS ayarlarına gelim TXT kaydına Edit dedikten sonra bir satırına bu kodu ekliyorsun sonra kaydetip çıkıyorsun. Godaddy onu teyit ettikten sonra yayınlıyor. Daha sonra sattıklarına aşağıda ki resimde ki satılıyor kısmına tıklaman yeterli tüm domainlerin orda olacak. En basit şekli ile anlattım yapamazsan yazabilirsin. resimlerde alanları kırmızıya aldım.
Ayrıca 60 gün kuralına takılmadan
Dropcatch.com da namebright hesabınla giriş yapıp Sell kısmından domaini ekleyip orada da 7 günlük ihale açabilirsin.
Bol şans.