vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen bana dürüt olmadıgın sürece ben sana dürüst olamdığım sürece bu fiyat artışıda olur bir birlerinin haklarına da gaspta olur . günaydoğuda yasıyorum kacak yapan ekonomi durumları kötü olanlar daha az zaten ihtiyac sahiplerinin 90tl kadar elektrik faturasınıda devlet karsılıyor bunların aksine bencil cimri hali vakti yerinde olan insanlar ailelerinden çalmayı öğrenmişler beleş yaşamayı öğrenen insanlar . gelelim alıs verıs konusuna sen o pahalıya aldıgın ürünlerin üretimden cıkan fıyatlara bak . toptancı dedıgımız üretici köle gibi kullanan ürünlerini ucuza alıp fahiş fiyatlarla tüketiciye kavustutanlarda suç . stokcuları soylemıyorum bıle . sana en basit bir örnek daha verim bu pandemi doneminde kolonya dezenfektan makarna hatta maske fiyatlarınıda mı hükümet devlet yükseltti r10da bile adam suan 1 tl karla satılan maskeyi 7-10 tl satıp pahalıya neden satıyorsun dediğinde valla billah kurtarmıyor mal yok hammadde yok dıye yalanlar soyleyende yine biz vatandası cok sıkıstırdın mı serbest piyasa kardesım almayın dıye savunıyorlar sonra devlet el koydu mu yasak koydu mu vay arkadas devllet nasıl yasak koyar ıstedıgım fıyatta satarım mal benım vs bagıran cagıranda biziz . deprem olur kira fiyatlarını artırırız ramazan olur herseyin fiyatını artırırz . kısacası devlette biziz millette çalan da biziz aglayan da nesilleri kötü yetiştirende biziz onların kotu olmasından şikayet edende . bastakiler gelir geçiçi biz ne zaman bir birimize dürüst olup ac gözlülük yapmamayı öğrendiğimizde bu şikayetlerin hepsi çözülecek
Bu ülkede aç gözlülük hiçbir zaman bitmez 8-9 arabası olan adamlar 1000TL Yardıma başvurup devletten birşey koparma peşindeler bilemiyorum diyecek çok şey var ama en mantıklısı susmak olucaktır.