marka anketine girdim sandım 😄
r10 da ki kişilerin oranına bakalım istedim hocam
Bende merak ettim, güzel soru.
Şahsen hiç bi zaman alabileceğimi zannetmiyorum, zor geliyor o kadar parayı denkleştirmek.
kredi...
şu anda ev kredisi uygun evet, ama fiyatları yine yükselttiler bu fırsatçılar.
Bi 10k euro eksigim var, swift iban gecebilirim

Saka maka 26 henuz degil ama yakin insallah..
10K euro : 70 bin falan yapıyor sanırım

hesabımda olması bile güzel bir hayal.
Kredi faizleri çok yüksek denk geldi alamadık.
Tam faizler düştü alalım dedik, bu sefer ev fiyatları artmaya başladı yine alamadık.
Bir umuttur yaşamak mottosuyla devam.
aynen hocam. tam ev alayım diyorum yani o da krediye yaslanacağız mecburi. ama bizim ülkemizde sağolsunlar yine uçurttular. hep birşeyler ters gidiyor. heves olarak kalıyor, başka birşey değil..
Bu sektörde yer alıp ev sahibi olan varsa helal olsun
bu sektör değilde, yurtdışında birçok kişi sağlam sektörlerde işler yapıyor hocam. onlar sessiz sakin gezerler r10 da

belli etmezler kendilerini. her konuya cevap yazmazlar, işleri düşünce bakarlar buralara
29 yaşında ilk evimi aldım 3 sene oturup sattım 33 de temelden yine girdim bu defa aynı paraya daha iyisini aldım Rabbim herkesin gönlüne göre versin
dayıcım hayırlı olsun, inşallah bana da nasip olur.
Anneden babadan kalmadıysa kredisiz çok zor ev almak. 28 yaşında iken kredi çekerek küçük giriş katı almıştım sonra satıp biraz daha büyük olanı aldım. Kredisini hala ödüyorum 2027 de bitiyor taksitleri.
evet, bu devirde anne babadan kalma bir miras yok ise, ve keskin zeka- atılgan ya da girişimci değilsek ne yazık ki hayat bizi yaşar.
Olmadım ama olucam inşallah şuan 22 yaşındayım Eminev faizsiz sisteme 4 ay oldu aylık 1500 ₺ ödeme yapıyorum
hocam eminevimde ne zaman çıkıyor ev? bir de ne kadar nakit ile girdiniz?
maşallah.
Bir ev satın almak bu hayatta yapacağım en son alım olacaktır. Parayı değerlendirdikten sonra kira her zaman çıkar. Yatırım yapabileceğim çok daha güzel alanlar var.
hocam ev, ihtiyaçtan ötürü. başımızı sokacak evimiz olsun mantığı var, velakin evlendikten sonra ev olmadım mı olmuyor.
36 yaşındayım 4 yıl daha var kredi ödüyorum.4 yıl önce niyetlemistik ev almaya,160 bin lira gitti, üzerine 100 bin lira da hala borcum var, Allah can sağlığı versin
maşallah hocam, rabbim güle güle pturmanızı nasip eylesin: iyi yapmışsınız.
babadan kalma bi evim var sağolsun kral adam
ne güzel hocam
Öldükten bir gün sonraya inşallah plan yaptım 2metrekare başka türlüsü zor gibi geliyordu çünkü
Bu satten sonra Türkiyede ev almak hamallıktır. Açık konuşayım aldığınız evi kiraya verseniz 20 senede anca amorti edecek kendini ben Türkiyede ev olayına sıcak bakmıyorum (yatırım olarak ) Ha dersini sanane kardeşim param var alırım eyvallah.
türkiye'de yaşıyorsan, evin yoksa sıkıntı hocam
40 yaşına kadar ya hep yedim, ya batırdığımı ödedim. 45'inde ev sahibi oldum; tek sebebi evli olmam. Bekar olsam evim olmazdı.
hocam 40 yaşınıza kadar ne kadar para yediniz ve batırdınız? (daha doğrusu abi demem gerek)