Manuel pining ile sitenize trafik çekmekte resimlerinizin özgün olması teknik olarak tek başına %100 etken değil hocam. İçeriği hazırlarken şunu göz önüne almalısınız ;

2 Arkadaş var diyelim ve manuel pining yapıyor, ikisi de saç modeli çalışıyor, Biri başlığı şu şekilde atıyor : '' En güzel kısa saç modelleri '' Diğeri ise şu şekilde ; '' 25 Adet Özenle Seçilmiş yeni trend kısa saç modelleri '' Sizce hangisi pinin devamı için kullanıcı da merak uyandırıp sitenize çekerek daha çok trafik alır ..?

Diğer önemli hususta görsellerin boyutları hakkındadır.( Saç makyaj vs klişe konularda) Dikey ve yüksek çözünürlükte görseller kullanmalısınız, pinterest algoritması görselin kalitesi üzerine kuruludur, ayrıca içerikle ilgili pinterestte tercih edilen anahtar kelimeleri etiket olarak mutlaka ekleyin ve pininizde yayınlansın. Ama şu da var; Spesifik konularda çalışıyorsanız ( hastalıklar - üretim le ilgili konular vs ) Burada başlıklar resim den daha çok tarfik sağlar, resim kalitesi sizin sadece pinterest aramalarında daha önlere çıkmanızı sağlar, önde çıkmanız trafik anlamına gelmez, o pin de impression 30K olur ama repin yada trafik sıfır olabilir.

Kullandığınız görsellere Logo veya yazı ekleyerek ( pinterest hesabınızın adını yazın veya logo olarak ekleyin ) spamerlardan içeriklerinizi korumanıza yardımcı olur.

Pinterest hesabınızdaki detayları doldurun hocam, bu hesap neden açıldı ne tür içerikler yayınlıyor vs tanımlayın hatta iletişim için bir email adresi bile verebilirsiniz. Siteyi mutlaka üstünüze alın, logo ekleyin herkesin yaptığı gibi güzel çekici kız resimleri bulup hesabınıza logo olarak eklemeyin,ya kurumsal bir logo ekleyin ya da gerçek resminizi .Ayrıca takipçilerinizle etkileşimde olun pinlerini beğenin yorumlar yazın panolarını takip edin, içerikdaş hesapları takip edin, board davetlerini beğendiklerinizi kabul edin panolarınız kısmında bu boardlar görünsün hatta o boardlara arada pinleme yapın. BELİRLİ ZAMANLARDA KÜÇÜK MİNİK BÜTÇELERLE OLSA DAHİ PİNTEREST REKLAMLARI VERİN.

Bir pini hazırlarken kullanıcı gibi düşünün ; Ben bu pine neden bakayım ? Neden re pin yapayım ? Neden adamın sitesine gideyim ? Bu sorulara cevap veren pin ler hazırlıyorsanız tek site ile dahi çok güzel paralar elde etmek mümkündür.
Başarılar dilerim.

fatih4364 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/URL]
Çok teşekkür ederim bu kıymetli bilgiler için. Umarım aylardır aradığım başarı sırrı burada saklıdır. Sıfırdan başlayacağım çok teknik bilgim olmasa da. Benim fotoğraflarım da özgün hocam, kendim tasarlıyorum. Banlanan hesapta ilk fotoğraflar özgün değildi ancak son 50 fotoğrafa yakın hep özgün tasarlamıştım. Üzüldüm biraz açıkçası.. Nasip... Tekrardan çok teşekkür ederim, bol kazançlar diliyorum.