tabi ki şeker sugar çagrışımı olan bir şey iyi gider diye düşünüyorum. yazılşları her ne kadar ayrı da olsa okunuşları benziyor sheqar gibi bir şey olabilir. bu tür fikirleri de destekliyorum ve kovalanması gerektigini de düşünüyorum açıkçası. tamam yurtiçi her türlü forum vs mecra var ama yabancılar bu ülkeye geldiklerinde ne yapacaklarını ancak bloglarddan falan ögrenebilyorlar etkileşim alacakları bir alan yok, misal benim yaşadıgım yerde forum vs olayı full yabancıların elinde tek rakibimizin dili ingilizce olup yöneticisi türk olan bir forum. tuhaf bir durum ama az da olsalar inanılmaz aktifler.
Ben de ayni fikirdeyim. New York'ta yasiyorum ve platformun dilini ingilizce dusunuyorum. Burdaki Turklere cok rahatlikla ulasabilecegimi dusundugum icin sitenin ismi konusunda Turkce bir lezzet olmasini istiyorum. Aklima boyle bir yontem gelmistipaylasmak istedim. Bakalim neler cikacak? Son olarak bu isimleri yarismaya sokup aralarindan birini secicem. Seker fikriniz icin tesekkurler. Listeye yazdim.
Piizvink sizin arayışınız için güzel alternatif bence
Aynen. Hababam sinifindaki ''hasstir pizvink Osman'' gibi bisey. Biraz daha harflerle ilgili gelistirilebilir. Tesekkurler listeye ekledim.