VERİLEN: iPhone 5S GOLD (Adaptör hariç tam kutulu orijinal)
İSTENEN: iPhone 8 Plus
TEK SATIŞ FİYATI: Fiyat yok arkadaşlar, konu yalın satış değil, takasta değerlendirme amacıyla açılmıştır. İlle de ben para vereyim tek alayım diyorsanız buyrun fiyatlara bakın:
https://www.sahibinden.com/iphone-5s çok iyi, ortalamanın üzerinde, tavana yakın bir teklif yaparsanız olabilir (Bu çok sorulduğu için konu başına eklemek istedim).
Daha evvel
forumdan satın aldığım iPhone 5S telefonu 8 Plus veya Max ile takas yapmak istiyorum. Satan varsa üzerine ne istediğine dair rakamı alabilirim. Telefonu doğrudan iyi bir teklife de satabiirim ama bunu pek düşünmüyorum. Teklifi olan yazabilir, bana rakam sormayın. Bu, genel anlamda bir satış konusu değil, takas konusudur.
Telefonun durumu:
Kozmetik 10 üzerinden 9 denebilir. Değişimden geldiğinde düşmüş ve sol üst arka kenarda ezilme olmuş. Resimlerde açıkça görünüyor. Onun dışında şeffaf kılıfı bu kadar zamandır hiç çıkmadı. Ön camda sert koruyucu vardır. Dolayısıyla tertemiz telefon. Kutusu, iğnesi, orijinal kulaklığı mevcut. Kulaklık bir-iki ay kullanıldı. Şarj cihazının kablosu arızalandığından orijinal, apple üzerinden kahverengi örme kablo aldım. Daha sonra adaptörü de zaman içinde bozuldu, şu an apple'dan alınma orijinal kablo var ama adaptörü yok (USB'den şarj ediyorum). Mobil uygulama testleri dışında sadece masaüstünde whatsapp ve birkaç sefer de video amaçlı kullanılmıştır. Telefon olarak dahi kullanılmamıştır.
Pilini soranlar oluyor. 4 günlük yasaklarda şarj etmedim. Ancak telefon arama ve cevaplama amacıyla hiç kullanmıyorum. Belli bir whatsapp trafiğini buradan sağlıyoruz, bu sebeple bazen numaradan arayanlar da oluyor ama cevap vermiyoruz. Kullanım amaçları whatsapp (bazen pil kullanım oranı %40'ı buluyor), testflight (bazen pil kulanım oranı %20'yi buluyor) ve asıl ilk alınma amacı olan ios uygulamalarının tesflight süreci sonrası market üzerindeki testi ve geri bildirimlerin teyid edilmesi.
Fotoğrafları: