Benim açtığım gün getiri yapan sub oldu bi iki tane şuanda durgun ama 1 suba günlük 1 kişi girmeye başladı ben site açmaya vakit bulamıyorum vakit bulsam sanırım daha hızlı çözüm olur ve benimkiler sanırım çok erken bekliyoruz bakalım ay sonuna kadar olursa olur olmazsa kendi bilir
Bende hiç öyle olmadı hocam en fazla günlük 45 lira aldım oda 1 kere 1 ay 20 lira aldıysam 1 ay 3 lira aldım günlük yani eski hesaplarım patladı sıfır pinsiz bir adsensede sıfır domain ile 21 sub kurdum deneme ve yeni hesaplar açıyorum 21 hesaba toplam 9 bin pin attım ( kimisi bin tane kimisi 300 tane pin var toplam söyledim ben ) hitlenmeleri için beklemek gerekiyor sanırım biraz daha bekliyorum 1 ay sonra işlemeye başlayacaksa değirmen bekleriz...
Bu arada arkadaşlar pinleme yaptığım exeyi basit şekilde excelden pin atma şekline çevireceğim isteyen kullansın diye sizce paylaşsam linçlenir miyim ....
Ya bilerek yada bilmeyerek konuşuyorsunuz eski devir bitti artık pinterest te ben bundan 2 ay oncesine kadar 400 tl alıyordum gunluk ama şimdi shadowları geçemiyorum eski gunleri unutun siz