"en iyi yöneten"
15 bin umreci evlerine gönderilerek ülke geneline koronavirüsün yayılmasına sebep olundu. Maske satımı yasaklandı halkın büyük kısmı maske alamadı. Maske dağıtmak becerilemeyince maske satışına izin verildi. İyi yönetmekten anladığınız bu mudur?

yahu sevgili arkadaşım girmeyin o toplara biraz ders çalışın öyle gelin
iyi yönetememek bu mudur ? maske problem olmasa herşey iyidi yani

kafanız nasıl güzel yemin ediyorum kıskanıyorum dert yok tasa yok düşünme yok maskeler gelse herşey çok güzeldi

.
fatih teriminden rüştüsüne kadar umre de mi bulaştı virüs

amerikada ölen on binlerce kişi umreden gelerek mi bulaştırdı ? filanca ex aşkı ile falanca tatilden dönen manken temiz suçu yok umreden gelen dayı bulaştırmış peh peh.
bırakın bu dine saldırıyı geçin bu boş ayakları. wuhan da umreciler mi ortaya çıkardı ispanya da hacılar mı yaygınlaştırdı yoksa diğer ülkelerde camilerde mi yayıldı ?
maskenin rant olmasının önüne geçilmiş 1 liraya satışı sağlanmış gelmiş maskeden dem vuruyorsunuz hayatımda bu kadar komik bir düşünce görmedim.
devlet sana maskeni almak zorunda değil 2 liralık maske alırsın koyarsın bir köşeye, malum tüm dünyaya umreden gelenlerin yaydığı bir virüs 2 ay sonra geldi ülkemize bu arada tedbirini alabilirdin ama yok ne gerek var yonetemiyorlar