Bu tür yumuşak huylu insanlar ne yazık ki böyle uygulamalar göremeye askerlik gibi bir yerde mahkumdur.O yapmazsa diğeri yapacak güçlü olan egemenliğini kuruyor orada.
Askerlik yapanlar ne demek istediğimi anlamıştır. Başta nasıl başlarsanız öyle devam ediyor . Ses çıkarmazsanız herkes sizinle uğraşır ses çıkarırsanız kavga edersiniz bununda eksi yönleri var.
Ben kapıdan ilk girdiğimde usta askerle ağız kavgası ettim. Baktım iş kavgaya dönecek uzaklaştım oradan.
Ben olsam şöyle döverdim,böyle döverdim demek çok kolay buradan. İlk günün içeri yeni adım atmışsın her an ne olacak diye deli gibi düşünüyorsun bir o kadar da tırsıyorsun bu haldeyken bırak adam dövmeyi ne yapacağını şaşırıyorsun.
Daha sonraları çok kavga ettim. Siz ne kadar efendi olursanız olun onlar sizi buluyor kaçmak mümkün değil.
Ettiğim kavgalardan bir tanesinde çenem zedelendi 1 hafta normal yemek yiyemedim. Ama kimseye eyvallah etmedim. Komutanlara gelince sizi iyi tanıyorlar kimin haklı olup olmadığını çok iyi anlıyorlar. Ettiğim kavgalarda hiç bir zaman ceza almadım hep karşı taraf ceza aldı.