Benimde başıma geldi komple boardları silip yeni board açtım sıfırdan yeni sitelere bağladım. eski gösterim için eski gönderilere gidilecek ama gönderi linki banlı olduğu için bi faydası olmayacak burda temel olan kullanıcıyı siteye çekmek değil mi zaten
eskiden bir arkadaş burada domain değiştirmeyi paylaşmıştı ücretsiz şekilde. bir kere yapıldıysa ikinci kere de yapılır diye düşünüyorum. belki de hala çalışıyordur o yöntem bilmiyorum.
pinlerin linklerini değiştirme işe yaramıyor.
Pinlerin ilk domainleri banlandıysa, hesap değil ama pinler shadow oluyor.
Bir ara denemiştim; Domain banlandı ise, pinlere müdahale ettirmiyor diye görmüştüm. Script ile veya manuel hesaba browsedan girsek bile pin'in hiç bir alanını güncelletmiyordu. Belki kızacaksınız ama bazen herşeyi paylaşmak iyi olmuyor. Topluca yükleniyoruz ve uyuyan devi uyandırıyoruz ve hemen tedbirlerini alıyor Pinterest.
Aynen hocam. Link değişikliğine izin vermiyor. Kapatıyor o alanı.
Çoğu kişinin kanaati domain ban yiyince o hesaptan hayır gelmez şeklinde ama madem hesap shadow yemedi yeni bir subdomainle tekrar pinlemeyi başlatmaktan zarar gelmez.
Aslında denenebilir. Çok eski bir sitem domain ban yedi. İçinde de baya pin var. 5k'dan fazla da organik takipçisi.
Benim anlamadığım, madem pinler domain banlı, pinleri neden silmiyorsun ey Pinterest. Boş boş görüntülenme geliyor. Ama şunu deneyebilirim fırsat bulduğumda ; Bana faydası olmayan domaine ait tüm pinleri silebilirim. Ya da silmeyi kalabilir de sorun yok ama bu hesaba farklı bir domaine ait pinleri de atabilirim. Çok ümitli değilim ama Pinterest'de her şey deneyerek öğreniliyor, o yüzden denenebilir.
Teşekkürler cevaplar için, sanırım sonuç olarak sub domain banlı pinterest hesapları bulup yeni sub bağlamak sağlık olsun