SYSVERI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam, beta olduğu için kendi fikrimi söylemek isterim izninizle;
En korktuğumuz olay ve bence bu işin en büyük maliyeti adsense kısmı ve reklam yerleşimi, hesaplara girişleri bile korkuyla yapıyorum şahsım adına konuşmak gerekirse.
Durum böyle iken, en hassas nokta olan REKLAMLAR kısmına asla dış müdahaleyi kabul edemem mesela, bu benim kendi görüşüm hocam, siz istediğiniz için bu konuda geri dönüş yapmak istedim.
Subdomain kurulumu eklentisi aktif ve sorunsuz olursa, bence mükemmel bir iş çıkar, beklemedeyim teşekkürler.
Teşekkürler hocam,
Reklam Yöneticisini kullanmak isteyipte 1/200 den dolayı kullanmayan olduğu taktirde beta da pasif hale getirebilirim. Özel testlerde onun kontrolünü sağlarım ben.
Subdomain modülü geliştirilme aşamasında. Şuan sisteme dahil değil ve sadece cpanel destekliyor. Sisteme ekleyebileceğimiz kıvama gelmesi yakındır 🖖🏼