çok daha uzun örnekler ile yazıp güzel güzel tartışmak isterim ancak yukarıdaki açıklamalara yanıt olabilecek düzeyde bir cevap gelmediği için direkt konuya gireyim.
6 -12 saat içerisindeki bu karar değişiklikliği ne türlü bir memnuniyetsizliğe yol açtı hayatınızda ?
bir de lütfen benim adıma konuşmayın ben hiçbir yerde "tamam ağam" demedim. hiç bir zaman da demem anarşizm kanımda var genel olarak aykırı kişiliğimdir hiç öyle tamamcı birisi değilim yani =)
Ben genelde ben şöyleyim böyleyimden ziyade davranışlara bakarım söylediklerinizden tamam ağam dememizi beklediğiniz sonucu ortaya çıkıyor. Hayatımızda birşey değişip değişmemesi değil ki konu. Şimdi devlet haftaya sokağa çıkma yasağı olmayacak desin kim güvenerek iş yapacak bu söze bundan sonra ? Ya da bu akşam 23:59 olduğunda vazgeçtim sokağa çıkma yasağını tekrar getiriyorum denmeyeceğini biliyor muyuz ? Bugün şirketlerle iş yaparken bile sözlerine güvenmek istiyoruz, ona göre planlar programlar yapıyoruz iş resmi sözleşme aşamasına gelene kadar. Kaldı ki bizim devletimiz dediyse biz ona göre işimizi gücümüzü ayarlayabiliriz diyebilmeliyiz. Buradaki temel sorun bu. neredeyse 24 saat içinde 3 kere karar değişti. Önce yasak olmayacak dendi ardından yasak geldi sabahına da yasak kalktı. Koca koca adamlar akşamdan sabaha psikolojilerine göre karar değiştirsinler koca ülkede milyonlarca kişinin hayatıyla ilgili kararlar versinler oyuncağa çevirsinler ondan sonra ne tür memnuniyetsizliğe yol açtı hayatınızda

Kaldı ki dediğim gibi siz çok aykırı bir kişilik ve tamamcı olmayan birisi olarak bu tarz durumlardan büyük memnuniyet duyabilirsiniz ama ben duymuyorum. Elbette memnun olmadığım durumlarla ilgili eleştirimi de yapacağım.