arifbuba55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu forumda biri script yazsa arayüzü güzel,seo ve admin panelli, blog sistemi olan efsane satış yapacakta kimse farkında değil.. Metin2-Silkroad-Knight gibide 3 arayüz yapacak. knight tanitim isteyen onu kullanır vs. Herkese açık satış yapsa... Çok şikayet olduğu için ve maliyeti yüksek olduğu için özelde kodlatasım gelmiyor. Ne zamana hazırlar,istediğn gibi olmassa. Herkese açık satış gerçekleştirse güncellemeleride öneri ve şikayetlere göre daha güzel yapar.
Merhaba Hocam,

Konu baltalamak veya başka yere saptırmak amacım yoktu. Yanlış anlaşılmasın.

Öncelikle fikir güzel ama önemli olan tasarım mesela kimde brdavaya gününü harcamak istemez farzi misal hazır kullandı tasarım(onuda nerden bulacak mesela) neyse kullandı bu sefer kodlamada bedavaya günlerini harcamak istemez farzi misal hadi oda hazır.

Herşey hazır diyelim gelelim satışa piyasası belli kullanıcısı belli bireysel kişiler yaş ortalaması küçük ağırlıkta ee fiyat en fazla 200tl - 250tl arası diyelim satılıyor bunu bide açık kaynak kodlu sattı (satmaz ama) ee şimdi alan kişi direk paraya sıkıştıgında veya ek kaznac için 100tl - 50tl satmak isteyecek(satmam diyen yalan konuşmasın satar) ee ne oldu sistem wareze düştü

Yani fikir güzel ama gelişmesi lazım fikrin. Nasıl kod dosya vermeden satış gibi veya domaine lisanlama(süper ötesi şifreleme) gibi ne biliyim ama en önemlisi bence dosya vermeden satmak çünkü kırılmayacak şifre-yol yok.

Bu sefer kim alcak peki hocam he satar satmaz demiyorum aynı ideasoft gibi dosya vermeden satar.

Bu sefer tekrar başa dönelim 3 oyunun sitesi için tema mesela kimse zaman kaybedip psd. çizmez hazır lazım o nerde var veya onu herkes beğencekmi yani bunlar hep soru cevap olayı...

Özelinde mantıgı bu zaten kişi isteklerine arzularına beğenilerine özel yapılır.

...

Bir yanlışımız olduysa affola sadece fikirlerimi ilettim bireysel...

Saygılarımla