Arkadaşlar tam. 1 haftadır siteme seo optimize ayarlarini yaptiramiyorum. Herkes uzman Birkiside ben yaparım demiyor ya uzmanlar paraya doydu diyelim kaba tabirle yada baska seyler var
Cok birsey istemiyorum. Yani sadece sitemi seo uyumlu hale getirmek istiyorum ucretiyle

ben uzman göremiyorum burda
Senin ihtiyacın olan seo uzmanı değil. Network bilgisi olan bir kod yazarı. Elinde yapılması gerekenlerin listesi var. SEO uzmanı bunları yapan değil analiz edip raporlayan adamdır. SEO uzmanlarının çoğu kodlama, sunucu yönetimi bilmez. Site wordpress gibi hazır bir sistem değilse ki senin siten custom script galiba SEO uzmanı sana rapor verir sen de yaptırırsın. Hem sunucu yönetimi, hem kodlama, hem seo bilen adamların da saat ücretleri fazladır cüzi rakamlara çalıştıramazsınız. Websiten üzerinde yönlendirmeler var bunların kaldırılmasıi title yapısının düzeltilmesi özgünleştirilmesi, resim optimizasyonu, javascript css defer vs... Bunların hepsinin manuel olarak yapılması lazım. Yani 50-100 liraya wordpress hazır pluginlerle seo ayarı yapan adamları aşar bu iş.