askerde yazane çavuşluğu ve bu tarz dosyaları çokca hazırlayan biri olarak yemin törenine kadar acemi askere ceza verilmez.
bazı yerlerde istisna olmuş ise bilemem. bizim orada öyleydi.
bu tarz olaylar ise her yerde olan olaylar, tek acı tarafı bize gösterilmiş olması. ne ilk olacak ne de son. orada sonradan çıkıp onu kollayan arkadaşta ne ilk olacak ne de son.
büyük ihtimalle ona bu zulmü yapan arkadaşlara da zamanında birileri bu zulmü yada benzerini yapmışlardır.
sen, sen ol komutanları şikayet etme ama arkanda birileri olduğu göstermeye çalış ve hep iyi geçinmeye çalış.
Teşekkürler bilgilendirme için iş şikayet konusuna gelir ise adliyede çalışıyorum tüm yasal yollara haklarıma hakimim, ek olarak bugüne kadar kullanmasam da işim gereği hakim savcı tanıdıklarım var gerekirse onları olaya müdail ederim dedim, kavgacı bir tip değilim en son ünide kavga etmiştim oda tribüncülük denen aptallığı yapıyordum işte, ondan beri birisi ile horozlanmadım bile ama 20 yaşındaki çocuk bana bunu yaparsa nasıl bir tepki veririm bilemiyorum ne yapmalıyım onu öğrenmeye çalışıyorum açıkcası