Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yorumun altına imza atıyorum.
Hanım 2 gündür gidip gelip, faizler çok düştü ev alalım diyor. Bakıyorum 300binlik ev olmuş 400bin. Alsam bi dert, almasam bi dert. Yemin ederim bu mevzu yüzünden gözüme uyku girmediğinden şuan R10'daydım. Halbuki sabah 6 işe gideceğim.
Sorun şu şimdi 10 Yıllık 0.64 veya 0.74 Kredi Oranıyla ile alacağın daireyi Şimdi Ev Sahipleriyle - Müteahhitler Fiyatları Yükselttiği İçin 15 Yıl ödeyerek alacaksın. Yazık günah değil mi bu insanlara Devlet bir imkan tanımış, Vatandaşlarımız ev alsın diye Faiz indirimi yapmış, Ev sahipleri Zam Yaparak Devletin İndirim Yaptığı Faizi Cebine İndiriyor.. Sizin ve sizler gibi ev almayı düşünen diğer vatandaşlarımız için bu durumu çok üzücü gerçekten. Yüce Allah Yardımcınız Olsun.

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamda satilik evi olan herkes mi zam yapmis.
İstisnalar dışında büyük oranda Evini Satan Mal Sahipleri ve Müteahhitler Fiyatları Yükseltti.

CyberYT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dolar her sene üzerine 1-1.5₺ koyarsa artması gayet doğal. Zamanla küba gibi olacağız heralde herkes eski araçları kullanacak yeni almaya paramız olmayacak
😊

okokok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 gün önce evimi 320ye sattım. Dün en az 20 kişi aradı favoriye alan. 330 bile teklif eden oldu.

Emlakçı aradi, abi kaporasını bir şekilde geri iade et en az 350den satalım. 4 kişi bekliyor dedi. Bu söylediklerim de daireye bakan ciddi kişiler yani.

Kısmet adamınmış dedim kapadım.
Sen çok düşünceli ve karekterler bir adamsın hocam👏 👏 👏
(Senin için kötü olan şu: Yeni bir ev almaya gittiğinde mevcut ev bütçene min. 50 Bin TL daha eklemen geekebilir. Neden biliyormusun, Bu dönemde Evini Satarken Fırsatçılık yapmayıp Düşünceli - Karekterli bir duruş sergilediğin için.)