zgrmeister adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valilikten durumunuzu anlatarak izin almayı deneyebilirsin
Şuan gitme imkanım yok çalılşıyorum ve tekim terk edemiyorum iş yerini telefonla aradım durumu arz ettim hayır veremeyiz gelmeden dediler. Sanırım yarın dizi izlemeye devam edecez evde

Serkanalaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanları zora sokuyorlar aldıkları kararlarla, tamam her şey bizim için ama bu son dakikada yapılmaz. Hafta başında bunu duyurur ona göre insanların tedbir almalarını sağlarsın. Son dakikada bu yapılırsa çok insan mağdur olur.

Şimdi siz bu durumda ceza yerseniz suç kimin ?

Şöyle söyleyeyim, genelgede yasak saatleri içerisinde çevirmeye takılırsanız cezai işlem uygularlar ( O anki görev başında ki memurun inisiyatifine kalmış diye bir şey yok, eğer o görevli kanunlara uyarsa cezai işlem uygular. Uygulamazsa zaten görevini yapmamış sayılır. Çünkü elinizde resmi gerekçe yok )

Eğer acil bir durum yoksa pazartesiye yada biraz daha erkene çekin derim.
Yasak normalde biliyorsunuz hafta içi karar alınıyordu bende dün geceye kadar açıklama gelmeden önce kendimce tamam bu hafta sonu olmucak dedim ona göre plan yaptım ama riske girmek istemiyorum ceza meblağ çok yüksek böyle bir dönemde bide o gelirse çok zora sokar

OzzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HES kodu çözmez mi bu işi? E-devletten bir kod alın.
Yol hocam şimdi muhtar ile görüştüm onun bir yükümlülüğü kalmamış

ClkOfis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk ve son saatlerde pek sorun çıkarmıyorlar hocam bende bayramda 11 de yola çıkmıştım yasak bitmeden denk gelen jandarma yanımdan geçip gitmişti.
ama bun güvenip hareket etmemenizde yarar var

muhtara gidip durumu arz ederseniz belge veriyor.
Görüştüm hocam muhtar şuan benim yapabileceğim birşey yok dedi