Tolga26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 kişiden aldım. Bir işe yaramıyor. Aşırı düşüş oluyor. Onun yerine sayfaya reklam ver daha iyi hocam
EnteresanAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekiliş ile gelen takipçinin sayfaya beğeni yorum katkısı çok çok az olur. Eğer sayfanız butik yada e ticaret sayfası değilse çekiliş ile üye kastırmanızı hiç tavsiye etmiyorum. Gelen üyelerin yarısı bot tarzı fake hesaplardan oluşacaktır, gelen kitlenin yarısıda zamanla sayfadan çıkacaktır, kalanlar da etkileşimsiz fake hesaplar olacaktır. Tecrübeyle sabittir. Büyük sayfalardan reklam alarak üye kasmanızı tavsiye eder, iyi geceler dilerim.
Hocam genelde mizah ve araba sayfam için bu hizmetten alıyorum. Bana kalırsa bende çok etkisini görmüyorum. Reklam ile hizmet alabileceğim birisini biliyor musunuz? Post+story reklamlarından verilen ücrete göre geri dönüş çok olmadığını gördüm birkaç kez. O yüzden reklam girilecek sayfayı da iyi seçmek gerekiyor sanırım. Ya da 10K takipçiye 200-300 TL vermek yerine forumda direk reklam ile kasanlar vardı sanırım onlara 2-3K için o paraları vermek daha mantıklı geliyor sanki.