serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
koskoca gittigidiyor'a sende komisyon ödüyorsun avize satarken malesef yapacak bişey yok. Varsa yapabilen bi yatırımcı sahibindengidiyor.com açsın oraya geçelim.
sahibindengidiyor.com iyimiş hocam. marketyerlerinden ziyade sistematik, uygun fiyatlı, inovatif kargolama girişimleri yapılsın. Piyasada işini düzgün yapan firma yok gibi ve ihtiyaç çok var heleki bu dönemde.

DeamoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
minimum desi değerinde türkiye içi gönderim 6,90 ₺ yurt içi kargo ile anlaşmam var fakat bu tamamen gönderim sayınız ve kargo şubesi ile ikili ilişkiniz iyi olması durumda alabileceğiniz rakam
şubeye de bağlı yani hocam, aldım mesajı=)
Teşekkür ederim

webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4-5 TL’ye gönderen tanıdığım var ama günde 500 1000 arası Kargo çıkıyor benim de PTT ile 5.93 TL
Sayılar efsaneymiş hocam, inşallah biz de o seviylere geliriz., işte bu fiyatlar çok iyi.

U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada şuanda keşke 15 tl versem de kargolar ulaşsa diyecek konumdayız. malesef kargolar gelmiyor ve gitmiyor bazen 1 günde giden kargo bazen 10 günde teslim olmuyor.
Haklısınız hocam, acil yenilikçi, uygun, sistematik kargo girişimleri gelir, yoksa böyle insanlar çıldırıyor, kargo merkezlerinde yığından içeri adım atılmıyor. Gerçi bu dönemde bu kadar e-ticaret alışverişi artışına hiçbiri hazırlıklı değildi.