Bilgi vermeye çalışmanızı takdirle karşılıyorum ancak Cenk Bey'in yaşadığı durumu anlayamadığınız için sorun en başta yanlış değerlendirilmiş görünüyor.
Bahsettiğiniz durumları ben yaşamadım, yanlışınız var. Lütfen konu içerisindeki detayları inceleyiniz. Ek olarak vpn vs kullanımı konusunda uyarı yaparak etiketleme özelliğinin iptal olacağını belirtmişim başka bir arkadaşa, ancak siz Cenk Bey'in yaşadığı durum olarak ifade etmişsiniz, bilgi kirliliği artmış görünüyor.
Cenk Bey, bilgi kirliliği artmadı. Yaşadığınız olay, öyle ya da böyle bir şekilde değerlendirmeye gönderebilmiş olup, onaylansa dahi mobil uygulamada ürün etiketleme özelliğinizin olmaması değil mi? Eğer böyleyse, zaten "Bazen bir şekilde hesabı değerlendirmeye gönderebilen hesaplar olmuştur ve Cenk Bey'in yaşadığı sorunu yaşar onlar da." bu kısımda belirttim. VPN kullanmışsınız demedim. VPN kullananlar da aynı duruma düşüyor dedim. Onaylandıktan sonra onay gitmez. Sadece uygulama üstünde etiket atamazlar, engellenir kısacası. Bunu da destekten vs. çözemezsiniz istisnai bir durum yoksa.