Hocam peki c4 2005/2007 dizel tercih edebilirmiyiz sizce? 2014 te pejo partner motor yaptırdım dizel 6000 lira tuttu çok yaktı canımı
Hocam emekçi insanın çoğu eski model arabaya binmek zorunda. Binebileceğimiz bu araçlarda da maalesef her zaman için ya bi triger yeme ne biliyim bi baskı balata bitmesi.
Yağ atması çamura batması maalesef bulunuyor. 15-16 senelik arabalar kim bilir kaç elden geçti kim bilir yan sanayi kaç parça ile uzun yollara gidiyoruz.
Citroen'in eski kasalarında motor bitme olayı fazla. Fiat albea var bende bir tane dükkanın işlerini halletmek için ailecek kullanıyoruz.
2011 model 625.000 KM'de taksi çıkması bir araç.

İnanın en dik yokuşları 3. vites ile çıkıyorum çünkü araba bizim kendi ticari taksimizdi aracımızı sıfırladık bunu aldık.
Her bakımını biz yapmıştık.

Belki 1 Milyonu bile geçer banamısın demez. Araçtan araca değişiyor yani açıkcası. Biraz nasip mi desek şans mı desek bilemedim...

)
Ayriyetten10 sene üstü arabalarda en iyisi beniznli araçtır hocam her zaman ömrü uzundur.
Merhabalar,
2011 Model Hig 7 koltuk Captiva aracım var sedef beyaz 152 bin km'de sağ arka kapısı çizikten boyalı onun dışında aracım orjinal bu buna istinaden 1,100 tl hasar kaydı mevcut.
Sahibinden üzerinden bakıldığında etmeyecek fiyatlar biçildiğini görüyorum Sizce aracın değeri nedir?
Hocam selamlar,
Türkiye'den maalesef çekilmesine en üzüldüğüm araçtır. Hala yetkili servis görevini Opel markası üstlenmektedir. En son Opel GM grup sahibiken Chevroletle ortaklardı.
Şimdi Opel'i PSA grup aldı.
Gerçekten Türkiye'de hala olması gereken araçlardan bir tanesidir. Amerika şartlarına göre yapıldığı için kaliteyle 2000 motor bu araçlar. Adamlar çizgimizden çıkacağımıza ülkenizden çıkarız dediler ve gittiler.
Hocam bu arada aracınızın devamı olmadığı için sahibiden fiyatları normal. Sanırım sahibinden de böyle bi araç 125 - 130 TL arasıdır diye tahmin ediyorum.
Fakat en kötü 115.000 TL'ye yarın hemen satarsınız.

Bekleseniz 120.000 TL'De olur.