EmirhanKaruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhabalar.

Galericilerin piyasada fiyatlarını bir türlü tahmin edemediği nadir arabalardan bir tanesidir. Bu kia'nın manuellerinde aşırı halde zorlanıyoruz otomatiklerniin hep fiyatı belli ama manuelleri maalesef hep değişken. )

Hocam internet fiyatları hep değişken adamın biri 125.000 KM'deki arabasına 130 istersen öte yandan aynı arabadan 120.000 KM'deki arabaya adam 95.000 TL yazıyor.

Ben genel fiyat analızı yaptığımda malum en değerli concept plus sarnuflu modellerinden bir tanesidir.

Bence aracınız boyasız değişensiz bir araç olsaydı 130.000 TL olurdu.

Değişen aracında sağ ön çamurluk ve sol ön çamurluk boyalı yani 2 parça işlem var. Direksiyon kutusu ve beyini işlem kısmına girmemektedir. Bulnaır ilana yazmanıza dahi gerek yok.

Ben tekrardan belirtiyim hocam inanın en çok zorlandığım araçlardan bir tanesi. 115 TL gibi bir fiyata satabilirsiniz diye tahmin etmekteyim.

100.000 TL'Lik otomatik mi manuel mi? yoksa benzinlimi dizel mi nasıl bişey düşünüyorsunuz sizin için bi liste yapabilirim.
Haklısın herkes fiyatı kendi belirliyor. O adamın arabası xxx bin TL ise benim aracım xxx+ ben enayi miyim tarzı düşündüğü için piyasa her geçen gün zirveye ilerliyor.
Ya alacak olan kişinin kafası karışmasın diye 10bin hasar kaydı var neden acaba 2 çamurluk 10 bin etmez diye düşüneceğine ben açık açık söyleyeyim en azından kafasında soru işareti kalmaz.
Diğer konu 100 bin'lik araç bir kriterim yok kardeşime alacağım. Sadece düşük km olsun istiyorum.
Teşekkürler