Degerli arkadaslar bir cok arkadasimiz gibi bende isim icin anlasma yaptim. Yasanan gecikmeden dolayi da arkadasa bildirimi yaptim. nezaket kurallari icinde banli olmasina ragmen iadesini de gerceklestirdi. Bende sizler gibi endise icinde bekledim, sagolsun alisveris yapan bir kac arkadasimizla da sürekli bilgi alisverisi yaptik ve destekte oldular bazi seylerden anlamadigim icin,

Maalasef internette yasanan sikintilardan dolayi herkesi ayni zanneder oldugumuzdan bazen pesin hükümlü olabilir. dogal olarak da kandirilma psikolojisiyle de düsünmeden hareket edebiliyoruz. ( ki inanin ki defalarca param gitti ) acikcasi ben her daim insan kazanmaktan yanayim. yarin bir insan ne olur onu bilemem. ama bugun gördügüm sey, istese iade etmeyecek durumdayken iadelerini yapan bir insan var.

aslina bakarsaniz iki tarafta hakli , alici yasanan sikintilardan dolayi o duruma düsmeme cabasinda, satici ise , merakla ve edisiyle islemini bekleyen müsterinin stesiyle bas etmekte. kimi zaman tartismalar yerine küfür ve tehtide alsa da. ortak yolda bulusmakta büyük bir ahlak örnegi oldugunu düsünüyorum.

Ben her zaman insanlarin bir sansi hakkettigine inaniyorum , eyer icinizden birinin zarari karsilanmadiysa davasinda sonuna kadar yanindayim. ama icimizden parasini almayan kalmadiysa. söyledigimiz veya yakistirdigimiz ithamlari gözden gecirmeyi tavsiye ediyorum. Kimsenin ekmegiyle oynanmasindan yana degilim. Allah kimseyi caresiz birakmasin.. acikcasi icimden gelenleri yazmak istedim.

lnsanları iyi tanıyın, her insani fena bilip kötülemeyin, her insanı da iyi bilip övmeyin. [Hz.Mevlana]