İş yoğunluğundan dolayı herkesten özür dilerim bu saate boşa çıkabildim hemen sorularınızı zevk ile cevaplayacağım..
@EmirhanKaruc; hocam megane 2 hakkında soru sormuştum şimdi aklıma 2005/2008 arası citroen c4'ler takıldı sizce iki hakkında yorumunuz nedir? Megane 2 temiz bişeyler bulmak için 50/55 gözden çıkartmak gerekiyor sanırım şuan.
Selamlar,
C4'lerin şanzımanı hakkında çok iyi diyen de var çok kötü de hocam. MCP şanzıman kullanmaktalar. Sizin istediğiniz model ise efsane citroen kasalarından bir tanesidir. En çok tercih edilenlerden bir tanesi.
Şimdi megan 2 ile kıyaslayacak olursak görüntü ve kalite olarak tabiki de c4 megan2'yi 4'e katlar. Zaten megan2 'de 4 ileri ve 6 ileri şanzımanlı otomatikler bulunmaktadır. Citroen kalitesi kesinlikle tartışmasızdır.
Honda city'in hastaları genellikle bu aracı tercih ediliyor. Sokakta 5 kişiye sorun belki 2 tanesi zar zor şeklini hatırlar. Civic mi olsam yoksa olmasammı arasında kalan bir araç. Tercih eden çok performans kalite vs tabi kuşkusuz ama ben biraz da şekilci bi insanım.

Bence biraz altındaki arabaya önem vermek gerek. Böyle şekilsiz arabalar nedense hoşuma gitmemekte.
Merhaba hocam,
2014 Model Kia Ceed Concept Plus 128HP Manuel 82bin KM'de.
10bin TL hasar kaydı var
- Değişen Sağ ön çamurluk
- Değişen Direksiyon kutusu
- Değişen Direksiyon beyni
- Boyalı Sol ön çamurluk
- Ufak tefek ezikler var boyasız çekme ile düzelecek
Aracımı satmayı düşünüyorum fiyat konusunda fikir verebilir misiniz?
Ve 100bin TL civarı bir araba almayı düşünüyorum bunun için bir önerinizi almak isterim.
Teşekkürler
Hocam merhabalar.
Galericilerin piyasada fiyatlarını bir türlü tahmin edemediği nadir arabalardan bir tanesidir. Bu kia'nın manuellerinde aşırı halde zorlanıyoruz otomatiklerniin hep fiyatı belli ama manuelleri maalesef hep değişken.

)
Hocam internet fiyatları hep değişken adamın biri 125.000 KM'deki arabasına 130 istersen öte yandan aynı arabadan 120.000 KM'deki arabaya adam 95.000 TL yazıyor.
Ben genel fiyat analızı yaptığımda malum en değerli concept plus sarnuflu modellerinden bir tanesidir.
Bence aracınız boyasız değişensiz bir araç olsaydı 130.000 TL olurdu.
Değişen aracında sağ ön çamurluk ve sol ön çamurluk boyalı yani 2 parça işlem var. Direksiyon kutusu ve beyini işlem kısmına girmemektedir. Bulnaır ilana yazmanıza dahi gerek yok.
Ben tekrardan belirtiyim hocam inanın en çok zorlandığım araçlardan bir tanesi. 115 TL gibi bir fiyata satabilirsiniz diye tahmin etmekteyim.
100.000 TL'Lik otomatik mi manuel mi? yoksa benzinlimi dizel mi nasıl bişey düşünüyorsunuz sizin için bi liste yapabilirim.
45 bin tlye kadar araç arıyoruz. eli ayağı duzgun. ıstanbuldayız. eğer elinizde veya cevrenizde guvendıgınız bırısı varsa pm atarsanız sevınırım
Hocam merhabalar,
Sizin araştıracağım. Benim elimde şuanda 99.000 TL ve katları araçlar bulunmakta. Bu faiz indirimden dolayı ilanlara atamadan araçlar gitmekte.
Fakat esnaf arkadaşlarım veya bana denk gelirse notlarımın arasına aldım.
Herkese saygılarımı iletiyorum. Hayırlı geceler.
Merak ettiğiniz tüm soruları cevaplamaktan onur duyarım.