Hocam bende geçenlerde bir araç sattım adam tampondaki
(ÇİZİK) ten bana bu araç kazalı dedi
Ben çok detaycıyım en ufak çizik olmucak dedi bende madem öylesin git sıfır araba al ne beni uğraştırıyorsun dedim
Aracın çok şükür kazası vs yoktu doğru düzgün bir insana sattım
Senin adam da benden betermiş hocam

Ben o kadar da takmam ama boyaya değişene takmadan edemiyorum.. Eğer ikinci el piyasası güvenilir dol@ndırıcı dolu olmayan bir durumda olsaydı bu kadar hassas olmazdım ama malum elini veren kolunu kaptırıyor.. 2 parça boya 1 değişen diye satıyorlar arabayı sonra ortadan ekli çıkıyor

Senin araçta iyi birine nasip olmuş işte Allah kaza bela vermesin..
Kimse isteyerek kaza yapmaz hocam. 36 yaşındayım, orta 2. sınıftan beri araç kullanıyorum. Ben genelde hayvanlara çarpıyorum

3 kez yüksek hızlarda köpeğe çarptım birisinde hava yastıkları açıldı. Çok kez tuz gölü çevresinde martıya çarptım 2 kez panjurum uçtu bir kez farım kırıldı. Anayasa mahkemesinin önünde tilkiye çarptım tamponum kırıldı. Hepsi kaskodan yetkili serviste yapıldı. Araçlarımın hepsi servis bakımlı ve yapılan tüm işlemler kayıtlı olduğu için gönül rahatlığıyla sattım. Alıcıda bilerek aldı.
Benim size naçizane tavsiyem alacağınız araca 3,5 fazla verin yetkili servisde bakımları yapılmış hasarı varsa kaskodan yine yetkili serviste yapılmış araçları tercih edin. El kadar yeri bile kaskodan yaptırıp hasarsızlığını bozan adam 3 kuruş için *********** yapmaz.
Umarım aradığınız gibi bir araç bulursunuz.
sen nasıl bir jungle 'da yaşıyorsun hocam