abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merak etme onlarda bizden çalıyorlar dünyadan çalıyorlar yoksa yaklaşımın en doğrusu ama paran yoksa ne yapacaksın ve linux kullanmasını bilmiyorsan.

İnsanlara nefes aldırmazsan dünyanın hali ortadayken her şeyin fiyatını sürekli yukarı çekmeye çalışırsın başka nasıl olacak. Petrol için ülkelere gir oranın halkını sefil bırak sonra da helal haram gözetilmesini bekle. Nerede helal haram kalmış? Çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz insanlar açlıktan ölüyorsa bunun sorumluları zaten abartılı zenginlik yüzündendir. Cezasını çekeceğin kadar günah işlersin yoksa kimse peygamber değil. Hele bak bakalım zenginliğe karşı din ne diyor.
Onlar bizden çalıyorlar derken büyük resmi bir tek siz görüyorsunuz sanırım. Paranız yoksa herseyi çalabilirsiniz ozaman, manuel araç kullanamıyorsunuz paranızda yetmiyor otomatik almak için her yol mübah ozaman. Pertorl falan karıştırmışsınız ama insan önce kendini düzeltecek ahlaklı olacak. Çok laf yalansız çok mal haramsız sözüde fıkara avuntusundan başka birşey değil."Allah, malı istediğine, ilmi ise isteyene verir."

Kimse kimseye peygamber gibi yaşasın diyemez demiyorda zaten. Sadece ahlaklı olmanın tavsiyesini verir. Ben çok dini bütün bir insan değilim ama inandım din önce ahlaklı olmam gerektiğini kul hakkını beni yaratanın bile affetmediğini emrediyor.

Sürekli onlar diye bahsediyorsunuz, sizde duymuşsunuzdur bu sözü 'Bizim dinimiz onların işi gibi, onların işi bizim dinimiz gibi..'.

Selametle.