Arkadaşlar son birkaç aydır ikinci el araç bakıyorum ancak mesleki deformasyon sanırım ben küçük detaylarla vs fazlaca ilgiliyimdir. Hani pire için yorgan yakar derler ya ben o pire için odayı komple yakarım Can çıkar huy çıkmaz ne yaparsın

Hal böyle olunca araç seçmekte baya sıkıntılı hale geliyor.. Örneğin şuan Megane 2'ye göz dikmiş durumdayım. 30 - 50 bin tl arası 2004 - 2005 çeşit çeşit araç bulmak mümkün ama nedendir bilemiyorum bir tane de geçmişi tertemiz değişeni, boyası, tramer kaydı olmayan araç yok.. Başlıklar zaten malumunuz emsalsiz, tertemiz vs. vs. ama içeri gir bak en altta ya tramer var ya değişeni ya da boyası.. Bir de sırf bunlarda akıl var sanıyorlar herhalde temizlik boyası adı altında boyalı arabayı kitlemeye çalışanlar var.. Ne kadar enteresan ya iş para kazanmaya gelince din iman kalmıyor.

Asıl aklımı kurcalayan soru ise şu bu kadar mı zor temiz araç kullanmak? Kaza yapmadan yaşamak mümkün değil mi bu ülkede Hadi İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirdekilere tamam diyelim de diğerleri de öyle.. Şimdi bana 15 yaşında araç olacak tabi demeyin ben de 15 yıldan uzun süredir araç kullanıyorum Allah'a şükürler olsun tek bir kaza yapmadım..

Sanırım ben sonunda ya batarım ya çıkarım diye gözümü karartıp bir araç alacağım artık bahtıma ne çıkarsa çünkü malum ikinci el piyasasında sözlerin hiç değeri yok.. Yada illa tertemiz araba istiyorsam sıfır km olması gerekecek ki ülkemizdeki en ucuz sıfır km aracın fiyatı 120 bini geçti artık