Younus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun. kardeşiniz ne kullanıyor bilmiyorum ama gerçekten çok zor yukarıda yazdığınız her şeyin aynısını bizde yaşadık yaşıyoruz. tekrar bakırköydeki çamateme götüreceğiz.

Biz arkadaş gibi konuşuyoruz hatta geçen dedim madem iyi bir şey para vereyim git getir beraber içelim bu şekilde yaklaşım sergileyerek uzaklaştırmamaya çalışıyorum çünkü diğer türlü şiddet çözüm değil bizzat başlarda gördük bunu.

Baktık başa çıkamıyoruz evdeki eşyaları değerli şeyleri götürüyor en son polise verin beni diyor poliste bir şey yapamıyor. kendi ağzıyla diyor içiciye ceza yok vs diyor. her bku da öğrenmiş yada öğretmişler.

Bildiğim kadarı ile kubar bnzai kullanıyor. bunlarla ilgili araştırma yaptım kimyasal değil bırakılabilir diyorlar ama ilk başlarda her bku kullanmış tek seferlik olsa bile.

Şuan üstüne gitmeye çalışıyoruz. telefon alın bana köye gidelim vs diyor bu işi bırakcağını bilsek alırız göndeririz ama bir dediği diğerini tutmuyor.
hocam kimyasal değil diye bir şey yok,
bnzi komple kimyasal zaten.
kbr da esr-rın tanelerinden yapıldığı için içindeki thc maddesi kimyasal olduğundan kendisi de kimyasaldır.
insanlar sentetik ile kimyasal kelimesini karıştırıyorlar tabi ki.
bnzi sentetiktir.
esrr içine bir şey karıştırılmamışsa sentetik değildir.

bnzai kullanan için bırakması çok zor,

içiciye cezası var hocam, ilkinde amateme başlatılır.
ilk 3 ay her 15 günde bir idrar testine tabi tutulur. tabi onun da çözümleri var
bi' yolunu buluyorlar hem içip hem idrarda temiz çıkmak için, ama amatem başladıktan sonra tekrar yakalanırsa,
hapis cezası ve direk hapis alırsın mahkemeye bile çıkmazsın.
eğer buysa sizin için çözüm. böyle yürüyor işler. saygılar merak ettiklerinizi pm ile sorabilirsiniz.