Muratck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin konunuzu burda bir arkadaş etiketleyince gördüm, altına bende yapıyorum yazınca arkadaş dm attı nasıl yapıyorsun diye bende güzelce anlattım müşteri olmadığını bile bile

Şimdi şöyle bir durum var ben bana gelen mevcut hesabına açmak isteyenlere sonuçta siz bir ajans sahibi olarak sizin konuya da yönlendiriyorum fikir sahibi olsunlar diye

Henüz bizim yurtdışından açılan hiç bir hesabımızda problem olmadı, etiket kalkmadı

Benim katalog konusunda ki yönlendirmem sizin aldığınız onayda geçersiz olabilir fakat benim aldığım onaylarda geçerlidir. Ben kendi bilgilerimi aktardım gayet tabi siz bu işi profesyonel olarak yaptığınız için sizinde bilgilerinizi duymak mutlu eder

Ben bir ajans sahibi değilim, aile firmamız var Havelsan Aselsan ile çalışmaktayız. Ben gelenlere de bu işi hobi olarak yaptığımı açmak isterseniz kendiniz yurt dışından şöyle yapıyorum diye yönlendiriyorum

Ben bu işleri hobi olarak yapıyorum, insanlara bir şeyler katmak hoşuma gidiyor.
Benim aldığım onaylar uzun zamandır problemsiz olarak duruyor. Katalogda para birimi tl, instagramda lokasyon turkiye, ürün etiketinde lokasyon türkiye olarak devam edilebiliyor. Bugün baktığımız zaman benim bu işi yaptığım ücret komik kalıyor, insanlara da güzel güzel anlattığıma göre problem kalmıyor.
Fakat tecrübe etmeden bu şekilde açılacak hesaplar kapanacak demeniz pek doğru gelmedi
Hayırlı işler
Samimiyetiniz ve yardımseverliğiniz mesajlarınızdan belli üstadım, ihtiyacı olanlar için ne güzel fırsat, yardımcı olmaya devam edin. Fakat tecrübe etmeden değil, bu şekilde marka/firmalardan talepler ve geri dönüşler aldık bolca, onlara dayanarak söyledim. Umarım kimseninki kapanmaz, bizzat ben, bu tarz özellikleri herkes kullansın isterim, Facebook/Instagram'ın ülkemize çeşitli sebeplerden ötürü en sona koymasından ya da hiç getirmemesinden hiç memnun değilim.

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim, sevgilerimle...