celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence ürünleştirip satabilirsiniz bile. Eski işyerimde tam bir kaos vardı hiçbirşeyin takibi yoktu. Böyle birşey aklıma hiç gelmemişti. Süper bir sistem bence.

Bence böyle bir proje için yönetimle görüşün bir domain hosting alsınlar. 100-150 tl bir şirkete dokunmaz sonuçta. Ücretsiz hostinglere kurarsanız piyasaya yayılır (Kötü niyetli host sağlayıcılar varsa.)
Benimde aklıma gelince hemen yapayım dedim, internet ortamına gerek yok hocam şirket için. Bilgisayarıma XAMPP kurup kendi ip adresim üzerinden şirketteki bütün bilgisayarlar hatta wifiye bağla olan telefonlar üzerinden bile istediğim her yerden girebiliyorum sisteme. Bilgisayarın özelliklerine veya lisansına bakmam gerektiğinde veya başka bir repartmandayken kartuş var mı elinizde diye sorduklarında hemen bilgisayarlardan kendi local Ip adresimi yazarak ulaşabiliyorum. Hem güvenlik en üst düzey, hemde çok hızlı çalışıyor

Ama diğer firmalar için bunu hosta yüklemeyi düşünüyorum. Olumlu yorumlarınız için teşekkürler en kısa sürede hostta yükleyeceğim