Orkinos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana IBAN bilgilerinizi gönderir misiniz bu kadar aşağılayıcı bir mesaj olamaz, site de bende kalabilirmiş hocam cidden sadakamı veriyorsunuz. Ticaretin büyüğü küçüğü olmaz siz insanları bu şekilde konuşarak nasıl kırabiliyorsunuz.
Kırıcı bir davranışta bulunan sizsiniz. Deseniz ki 2-3 kere sordum yanıt alamadım o zaman haklısınız. Gecenin 3'ünde mesaj atmışsınız bir daha da yazmamışsınız. Ödeme yaptınız mı diye sorar insan. En azından bana hocam almayı planlıyor musun diye sorabilirsiniz.

Belki ben EFT talebi vermiştim geri sekti ödeme gitti sanıyorum. Bunlarda ihtimal dahilinde şeyler. Dediğim gibi gece attığın için aklımdan çıkmış. Sende bir daha hatırlatmayınca unutmuşum.

Benim davranışımda kırıcılık yok. Ödemeyi gönderdim site sizde kalabilir. Ben üzerime düşen sorumluluğu yerine getirdim. İster siteyi bırakın ister satın ister birine hediye edin beni ilgilendirmiyor. Site sizin istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İade vs. de istemiyorum. İkinci bir mesajı atmış olsanız, bunu tartışmazdık.

Bende de hata var. Teklif verdiğim şeyi takip etmem gerekli ama iş yoğunluğu vs. derken aklımdan çıkmış gayet normal. Benden yana bir sıkıntı yok. Helali hoş olsun siteyi isterseniz, kendiniz de kullanabilirsiniz.