Hocam yazdıklarım birçoğunuzun hoşuna gitmeyecek belki ama ben olaya farklı bakan ve inanan birisiyim.
Yazdıklarımı hem mantık hemde örnekler ile arkasını besleyeceğim.
Bu yaşanan olay insanlar virüs diyor ( ben havaya entegre ettikleri katkılar ) diyorum.
1- olay Çin'de çıktığında neden insanlar titreye titreye yere yığılıyordu?
- Türkiye'de ben böyle sahnelere hiç rastlamadım. Ve inancım medyayı kullanarak insanlara sadece korku empoze ettiler başardılar da. Sürekli liderlerin dilinde şu kelime neden var yeni dünya düzeni?
2- Virüs adam seçermi?
- bencd seçmez, basit bir grip bile çoğu insanda aynı etkiyi veriyor. Örneğin 11 yaşında oğlum var o ve ben grip oluruz bazen aynı anda oluruz, aynı belirtiler olur ateş, burun tıkanıklığı vb.
Lakin bu virüsde olaylar çok farklı Çin'deki insanı çırpındırıyor Türkiye'de fatih terime pek dokunmuyor( tedavisi de bulunmamış üstelik)
Yada birçoğu iyileşiyor.
3- Asıl can Alıcı soru aslında, Liderler neden maske takmıyor.
-Sanırım onlar örnek olması gereken insanlar değilmiydi?
Hepsi üst zekaya sahip insanlar ben göremedim gören varsa söylesin.
4- Ben neden Etkilenmedim?
- ben normalde de hergün duş alan, sık sık elleini yıkayan ve genel anlamda dikkat eden bir insanım.
Lakin virüsün bulaşma sürecini düşündüğümde şöyle bir mantık ortaya çıkıyor.
Sürekli para ile temas ediyoruz, sürekli biryerlere dokunmak zorundayız, sürekli ve sürekli bunları yapıyoruz.
Basit bir örnek vereyim.
Maskeli şekilde hastaneye gidiyoruz ( özele)
Muayene ücreti öderken parayı cebimden alıyorum. Para kimlerin elinden geçti bilmiyorum, verdikten sonra para üzeri alıyorum evet sonra ellerimi ceplerim ile temas ettirmiş oldum. Ellerim zaten mikroplandı
Artık pantolonumda öyle oldu.
Ayrıca para verdiğim çalışanı da hesaplayalım oda bendeki mikroplu parayı önce kendisi aldı ve binlerce hatta milyonlarca insana temas edilmek üzere startı verdi.
Uzun lafın kısası, ortada bir virüs olsaydı şayet, milyonlarca insanı kaybetmiş olacaktık.
Sadece düşünün bu para olayını anlarsınız.
5- peki ölenler ne diyorsunuz.
- ok, ölen insanlar elbette var lakin bu virüsden değil, inanın bana soluduğumuz havadan kaynaklı. Vücudu dirençli olanlar etkilenmiyor.
Hastalığı veya zayıf olanlar çabuk etki alıyor.
Birçok yaşlı grubun etki almasının sebebi de bu.
Şahsım olarak ben dışarda uzun süre kaldığımda boğazlarım yanıyordu.
Hasta olmamama rağmen.
Şu parçaları birleştirdiğimde zaten herşey ortaya çıkıyor.
+Çin'de hızla ölenler ve sonra kesilen ölümler
+ Çocukların genelde büyük oranla ölmemesi
+ Yaşlı ve hastalıklı insanlara direk etki vermesi
+ Bize maske takın diyen liderlerin takması+Tedavisi yada aşısı olmadığı halde birçok insan evde iyileşti garip şekilde
+ Liderlerin hep yeni dünya düzeninden bahsetmesi ( ülkeler en kritik kararları derbi maçlarda, bayramlarda, savaşlarda) kısacası toplum genel olarak başka şeylerle meşgul iken alırlar
+Elon Musk, Bill Gates gibi isimlerin yaptığı hareketler
Kısacası şu çok inanmıyorum ve hava ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Maske konusunda da tespit ettiğim bir konu var .
Taktığım maske boğazımı yakıyor oda çok garip
İnanmak istediğim bir çok teori var hocam.

Düşüne düşüne insan bir çıkış yolu bulamıyor. Biz yine de önlemimizi alalım, sizin dediğini gibiyse yani yaz çıkarsa bahtımıza diyelim.